Lazanne [silindi] bu pandemi döneminde siz gelenleri kabul edecek msnz ki gelenlerden medet umuyolar?
Deletedmom54 [silindi] kim getirecek ya bence o işler eskidendi ,simdi kimse kimseye 1 sise kola goturmuyor imkan oldukça yavaş yavaş alın.
Cnsbll [silindi] birileri getirir diye düşünme.gelenlerin cok azı giydirebilecek durumdaydı.şimdiden istediğini al abartmadan.sonra zor oluyor
Esraesra23 [silindi] bebek çabuk büyüyor benim ilkinde öyle oldu az al küçüldükçe alırsın getirende oluyor tabi ayrıca yeni doğan kıyafetler çok minik oluyor 3 aylık al genel olarak
Kubraaydogdu Sebseb hayir bide soruyolar . Borcamin var mi diye . Almasaydim olmiycakti diye yuzlerine yuzlerine vurasim geliyor 😀
Semaaonursnmz [silindi] kesinlikle canım bı anda büyüyorlar ve mesela 03 ya onu 1 veya 2 ayına kadar giyiyor öyle düşün canım
Gonulidil [silindi] benim arkadaşlarım genelde bebek bezi ıslak mendil falan getirdiler. Yaşlılar kıyafet getiriyo ama kumaşları hoşuma gitmedi açıkcası ben hep organik aldım ilk 3 aylık kıyafeflerini. Yine de millete güvenmemek lazım
Pelin55 [silindi] oglumdada kizimdada genelde 1 yas yada 1 yas sonrası icin getiriyorlardi hoşuma gitmeyeni de baskasina verdim genelde bide hepsi kiyafet olmuuor oyuncak getirende oluyordu😅 siz alacaginizi alin dursun kenarda cok yada az birinde olmasa birinde kullanıyorsunuz illa ki
GE__ [silindi] canim hediye olarak illaki getirirler ama herkesin zevki farklı benimde bebegimin cinsiyeti henüz belli değil ama ben beğendiklerimi aldım, bebeğimi kendi zevkime göre giydirmek isterim :) sonuçta gelenleri beğenmeyebilirsin :)
tambirminnos [silindi] kimseye güvenip iş yapma canım bana annem dışında kimse getirmedi almadı kayinvalidem gil bir zıbın bile almadılar siz düşünün
tambirminnos [silindi] en iyisi ben herseyini kendim aldım gelenlerde hep büyüktü bu arada küçük getirmiyorlar
ZeynepBetul [silindi] yaz ortasında doğan bebeğe kışlık kiyafet getiriyolar. Yada ilerde giysin diye büyük kıyafet alıyolar Bebek onu giyecek kadar büyüyor kıyafetin mevsimi geçiyor bu sefer