Pocahontas sedaemre ben 3500 verdim ama benim çalıştığım yerin anlaşması vardı ondan bu fiyatı verdim daha pahalı diye biliyorum
Pocahontas Seriii Masaja 36. Hafta gibi başladım. Hindistan cevizi yapı kullandım. Ama zeytinyağı da olur
MinikTavsanim Pocahontas canım Rabbim analı babalı büyütsün darısı benimde başıma 🥰🥰canım bide ben perine masajından cok korkuyorum kendi kendime yapamam zaten korkudan eşimde yapsa acır diye tırsıyorum 🙁
8gunes-yildizi Pocahontas ne güzel bir doğum hayal ettiğim doğum.. 💕 7 haftalığız daha, hareket pek etmiyorum, ilk 3 ay önemli diye, bir de ettirilmiyorumda çok hareket malum😃 hareket pilates egzersiz ne zaman başlamıştınız? 😊
N6gksl Pocahontas cnm öncelikle uzun ömürlü anne babasına fedakar akıllı terbiyeli evlat olsun sonrada anlattıkların çok rahatlandırdı inanamazsın Allah senden razı olsun cnm 🙏😍🥰
selin4141 Pocahontas Bebeğini sağlıkla büyüt canım 😇🙏 tavsiyelerin için çok teşekkür ederim burada böyle açıklayıcı şekilde anlatıp korkularimi giderdigin için çok sağol 🙈 sıra banada gelsin iple çekiyorum oğluşuma kavuşmak için 👼💜
Ozdmrkbraa Pocahontas uzun demişsin ama tek nefeste okudum geçmiş olsun maşallah çok güzel doğum yapmışsın darısı bizim başımıza inşallah hep öyle dua ediyorum sizin gibi doğum yapanlara çok imreniyorum 🌸😍 bebeğiniz de hayırlı ömürlü sağlıklı olsun inşallah 💛
Gurbi55 Pocahontas canım benim Allah bağışlasın ne kadar güzel pozitif bir yazı olmuş öncelikle ne güzel rahat bir doğum olmuş hayran kaldım daha sonra gümüş kapak aldım ne zaman kullanmaya başlamak gerekiyor henüz 25 haftalığım Daha Sonra toplamda kaç kilo aldın sen ❤️🥰
Pinkyellow Pocahontas gozunuzaydin cok güzel bı doğum olmus darısı biz doğumu bekleyen herkese olsun inşallah bende normal dogumu çok istiyorum umarım sizin gibi bende başarabilirim☺️