Prenses001 Tubasahra tabi aklım onlarda zaten özellikle 3 numarada. Diğerleri neden ve ne için buradayız biliyor anlıyor ama o belkide beni bırakıp gittiler daha gelmeyecekler diye düşünüyordur. Tepkisini bizde çok merak ediyoruz
Prenses001 Suleyigit amin inşallah canım sende hayırlısıyla bir avazda sağlıklı şekilde kucağına alırsın inşallah
Kahve Prenses001 çok sevindim yaa herşey Bi anda olmuş resmen Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin. Sizede kafa çapında gerilik var diyodular ya nasıl şimdi Bi sorun yok dimi inşallah
Aysenur--34 Prenses001 MaşaAllah barik Allah güle güle büyüt bebeğini inşallah canım. Benimde 3 kızdan sora 14 sene arayla bi oğlum olacak inşallah. Haftalar kaldı banada dua edersen sevinirim 💐💐💐💐💐💐
Prenses001 Aysenur--34 Âmin inşallah canım sağol Allah razı olsun. Tabiki ederim sanada maşallah 🌸💕🌸💕
asiltosumm35 Prenses001 Allahim anali babali buyutsun insallahh canim. Senin birde 4. Cocugun benim ilk gebeligim cok asiri korkuyorum. Birsey sorucam dikis atildimi atildiysa kac dikis atildi merak ettim
Prenses001 Esranur2 kabız olmuş gibi bir ıkınma geliyor. Kabız olmuşsunda ıkınıyorsun sesini kimsenin duymasını istemiyorsun gibi nefesini bırakmadan öyle düşün büyük tuvaletini yapar gibi yani olan gücün ve nefesinle ittir bebeği canım
Berra20 Prenses001 helal olsun canim hayrli ugurlu olsun bebeğin . Iyi cesaret etmissin sanciyla yuruyuse kalkismjssin😊
Prenses001 Berra20 Sağol canım. Ben geçecek diye düşündüm bu zamana kadar olmayınca 😊 direk ıkınma geldi zaten sancıları önceki gün çekmişim
Prenses001 Kahve amin inşallah evet 1 saat bile sürmedi 😊 yapısal öyleymiş kızımın kafası minnoş ufak tefek tam bir kibar hanım efendi 😊
Hta Prenses001 ayy ne güzel dogumun olmus ama dogumdan sonra biraz zorlanmissin sanirim benim de ilk gebeligim oldugu icin normalden biraz korkuyorum ama boyle hikayeleri okuyunca biraz rahatliyorum allahim evlatlarini sana bagislasin hayirli omur versin insallah
Prenses001 Hta amin inşallah canım teşekkür ederim. Evet biraz öyle oldu ama kanamanın yoğunluğundan sanırım. Ilk doğumum da da böyle olmuştu çok üşümüştüm titremiştim 1 saat bile sürmedi geçti şimdide sırtımı ateş basıyor arada lohusaliktan 😊
Prenses001 Kahve yok canım zaten boy olarakta 46 cm kilosu boya göre iyi cıktı ufak tefek duruyor zaten hala hastanedeyiz bu gecede buradaymışız 4 ten sonra 24 saat dolduğu için o saatten sonra çıkış yokkusb
Ebrarela_1963 Prenses001 keyifle okudugum zaman sanki kendi dogumummuş gibi mutlu oluyorum ☺️ALLAH analı babalı büyütmek nasip etsin inşaALLAH 🥰gözünüz aydın çok geçmiş olsun darısı biz bekleyenlerin başına hayırlısıyla bize de dua edin 🤲🤲