Prenses001 Beyzanur20 amin inşallah sağol canım darısı sizlere inşallah. Öyle dedin diken diken oldum gün saymakta güzeldi ya 😌😌 seninde doğum hikayeni bekliyoruz inşallah canım
Prenses001 ecrinefsaerva Sağol canım amin inşallah Allah razı olsun 🤲🏻 inşallah darısı sizlerin başına ne güzel seninde kızlardan sonra farklı bir duygu taşacaksın evlat hepsi çok seviliyor her birinin yeri tadı ayrı. Daha geçen konusmustuk hatırladım seni canım 🥰
ecrinefsaerva Prenses001 aynen öyle canım. Rabbim hepsine sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah. 😊 O kadar farklı değişik bir duygu ki bende sabırsızlıkla bekliyorum bakalım ne zaman gelecek kuzum 🤗🤗😊
Prenses001 Tubasahra öyle tabi az önce görüntülü konuştuk resmini görmüşler ama telefonda da böyle görmüş oldular ☺ Ambulans farabiye getirdi en yakın burasıydı . Kapalı diye biliyorduk yeni açılmış meğer
Tubasahra Prenses001 ya iyi bari canım 😊Sizde abileri unutmayın Hemi kıza bağlanıp bakalım ne tepki vercekler özellikle 3. Oğlun ne yapıcak görünce banada yazarımısın
Prenses001 MerveAkty amin inşallah canım sağol 💕🥰 suni denersiniz olmazsa sezaryen. Sen kendin sancını getirmeye çalış bacaklarını açarak eğilip kalk bebeği aşağı bırakıyormuşsun gibi düşün rahat ol ama kendini sıkma serbest bırak ve ıkınma ama ☺
Prenses001 ecrinefsaerva amin inşallah canım. Darısı sizlerin başına olsun. Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🥰🌸
Prenses001 Tubasahra tabi aklım onlarda zaten özellikle 3 numarada. Diğerleri neden ve ne için buradayız biliyor anlıyor ama o belkide beni bırakıp gittiler daha gelmeyecekler diye düşünüyordur. Tepkisini bizde çok merak ediyoruz
Suleyigit Prenses001 Allahım bugün ne güzel doğum hikayeleri okuyorum bende böyle dogurayim lütfen Allahım nolur çok korkuyorum ilk doğumum olucak 😳 Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kuzummmm❤
Prenses001 Suleyigit amin inşallah canım sende hayırlısıyla bir avazda sağlıklı şekilde kucağına alırsın inşallah
Wonderanne Prenses001 Allah bağışlasın hayırlı uğurlu güzel uzun bir ömrü olsun hayırlı bir evlat olsun InsaAllah 🌸🤗🤲🏻
Dsg Prenses001 inşallah canım 😁korkuyprum beni ne zorluklar bekliyor merak da ediyorum en küçüğü kaç yaşında daha doğrusu çocuklarının yaşları kaç