aysedemie Cânim anneler, corluda ozel bir hastaneye giden var mi acaba? Muayene ve dogum ucretleri ne kadar bilgi alabilir miyim? Bir de doktordan memnun musunuz?
Teacherella aysedemie en iyi hastane vatan diyorlar doğum 2950 muayene 110 yada 120 ben indirimli giriyorum 101 veriyorum
Teacherella aysedemie Sedat tomruk a gidiyorum bu arada memnun olanda çok olmayanda rahat bir tarzı var cinsiyeti sorduğumda bunlar ya kız ya erkek oluyor zaten demişti misal 😅 Orhan ateşer i deneyebilirsin
Melek-kaim-15 aysedemie vatan da normal muayene ücreti 130 Sedat bey çok iyi fakat sadece ultrason dan bakıyor sana suyu kilosu boyu çapı Hakkında hiç bir bilgi vermiyor sağlıklı mı sağlıklı bu kadar. Onun dışında semra hanim var para için bebeği satar öyle paragöz bı kadın 😂 Sedattan nilüfer e geçiş yaptım ben en iyisi bu gibi geldi kadın çok ilgili her ultrason da detaylıca girmis gibi bilgilendiriyor sağolsun.
Tugce6374 aysedemie bende vatana gidiyorum Semra hanım çok tatlı Bi bayan konuşması falan naif ilgisi alakası da öyle 2 3 doktordan sonra en memnun kaldığım doktor diyebilirim
Teacherella Melek-kaim-15 ben de bir kere Nilüfer hanıma denk geldim Sedat bey yoktu ona yönlendirdiler bana da çok rahatlatıcı geldi değiştirsek mi diye düşünmedim değil ama Sedat beyle devam ettim zaten doğumum yakın artık
Melek-kaim-15 aysedemie evet dum kontrolum vardı nilüfer hanımla konuştuk son haftalara doğru karar vereceğiz doğum un nasil olacağına henuz çok kararsızım sağolsun ses tonu konuşması açıklamaları epey rahatlatici içten samimi ilgili devlette üç doktor vatan da da iki doktor denedikten sonra en son Nilüfer hanımda karar verdim. Şiddetle tavsiye ederim 💝
Melek-kaim-15 Teacherella Sedat beyi bende çok beğeniyorum doktor olarak fakat bilgilendirmesi yeterli gelmedi son iki ay kalınca birde Sedat bey sezaryen e karsiymis zorunlu kalmadıkça 🤗 ben kararsız olduğum için henüz Nilüfer hanım a geçiş yaptım 🙋