Meriwa Nihalkrc202 sancın gelse de normal istemiyosan hastanede söylersin sezeryana döner cnm korkma ama bence normali de başarabilirsin sen
Merii33 Nihalkrc202 ben 33.haftadayım özele gidiyorum doktorumla konuştum normal istiyorum ama çatım uygun değilse veya açılmam olmazsa sezeryan yaparmısnız dedim kendiside sen nasıl istersen öyle ilerleriz dedi Bi sor bence
Misssimsek Nihalkrc202 b3nimde nerdeyse 1.aydir doğum pozisyonunda. Hatta dün ki kontrolde doktorum sen çok güzel.normal dogurursun dedi ama ben sezeryana karar verdim ve öyle ilerliyoruz. Doktorunla konuş özel hastane ise sezeryan yapacaktır.
Deletedmom414 Minnak_annesi34 isteğe bağlı sezeryan yapmıyorlar artık kısıtlama gelmiş sanırım canim özellerde eğer bir sorun varsa son muyanede sezeryan olması gerekiyorsa ancak öyle oluyor
Cevlaz33 Deletedmom414 öle bişey yok ben özel hastaneye gidiyorum geçen hafta gittim doktora sezeryan istiyorum normalden korkuyorum dedim doktorum da sen ne istersen onu yaparız dedi
Deletedmom414 Ertey kısıtlama gelmiş sağlık bakanlığından sanırım bir ara duymuştum sanki sormak.lazim yinede kısmen iyi olmuş ama
Meriwa Nihalkrc202 olmaz mı devlet de yapıyor sezeryan cnm ben ankarada devlet hast gittim şuan aydındayım gene devlete gidiyorım ve sezeryan var sizin yanlışınız var bence
Misssimsek Nihalkrc202 benimde devlet ama ben tup bebek hamilesiyim o yüzden doktorum kararı bana bıraktı. Malesef bir sorun yoksa devlette keyfi sezeryan yapmazlar. Ama yinede sen bir şansını sene doktorunla bir konuş bakalım ne diyecek.
busegb Malesef devlette tabiki yapmıyorlar özelde sorun yok basindan beri sezeryan olarak ilerliyoruz gerçi 36. Haftadayım benim bebek daha dönmemis
Busekrkmz Nihalkrc202 arkadaşım bir ay önce doğum yaptı özel hastanede sezeryan istedi direk sezeryan yaptılar
Bahriye06 Nihalkrc202 bizde 21+5olduk hep baş geliş hiç değişmiyor pozisyon 2 sezeryan sonrası mucize olsa da normal doğursam 🤲
Muberraonur Nihalkrc202 ablamın ilk gebeliği sezeryandı 2. Doğumu olalı 1 ay oldu o da sezeryan oldu başı aşağıdaydı sancısı vuruyordu ablam ilk sezeryan olduğu için onu da sezeryan istedi serumla durdurdular sancıyı öyle aldılar sezeryana