feyza123 SheylaErekpek 33 de 2 kiloydu 36 'da 2700 demi ay benmki de alır mi 3 haftada 700 gram ama ben bu hafta ev boyattım bide 2 yaşında oğlum var hiç durmuyor ve kucağımdan inmiyor 2 hafta 300 gram almışım boya temizliğinde öldüm zaten kilo 300 gram almıştım 2 haftada boya temizliğinde de 5 günde 1 kilo vermişim almamıştır belki de zaten 1 ayda 600 gram almıştı geçen ay
feyza123 Bgmbgm benm ilk oglumda 3 kilo dogdu sonra suyum gelmedi 4 gün zayıfladı 14gunlukkende kuveze girdi 3 gün 1 aylıkken 3100du yani sonra anne sütü yaradı şişman bi bebek oldu 40ndan sonra
Zeytin feyza123 teşekkür ederim 😊 10kg aldım ikinci bebeğim, ilki kızdı 3800gr doğmuştu. Bu sefer oğlum olacak gününü beklerse bu bebek de iri olur olur diyor doktorum. İlki normal doğumdu bu sefer de öyle istiyorum kısmetse 🙏
feyza123 Secil35 maşallah oh ne güzel sizinde şafak bitmiş nerdeyse 🙂 ilk bebek mi normal doğum bekliyorsunuz galiba
Obsesifk feyza123 36 olduk bugün tam bilmiyorum daha gitmedim doktoraa bugün gidecektim bugünde 23nisanmış
Secil35 feyza123 allah nasip ederse normal dogum 🙂 cok heyecanlıyım bende as z kaldı bakalım bende kilo aldım ama 23 kilo🤔
Zeytin feyza123 kızım 39 haftalık doğmuştu. Şimdi 36+3 günlük olduk ama bebek önden gidiyor dedi doktorum. Geçen hafta kontrole gittiğimizde sancı da çıktı. Şimdi fazla yürümüyorum 38e kadar dayanalım dedi. Bakalım ne zaman doğacak 💁🏼♀️
Obsesifk Sebla55 süt peynir muz cicibebe haşlanmış yumurta yedim ama ben doğru düzgün kahvaltı yapmıyordum hersabah dolu dolu kahvaltı yapmaya çalıştım