Pinaryyim Bebitomubeklerken bnm açılmam yoktu baktıgında çok canım yandı ama kişiden kişiyede degişebilir bazılarının hiç acımıyomuş
Bebitomubeklerken Pinaryyim yaa 😞 ben daha yolun cok basindayim ama dogumdan cok bu muayenelerden korkuyorum simdiden 😔
Pinaryyim Bebitomubeklerken bnmde başıma hiç bklemedigim bianda gldi şuan dogumdan çok alttan bakılmasına takılmş korkmuş durumdayım.
Mehtapkz Pinaryyim nasil bakiolarki bu alttan muayane de napiolar yani elinimi sokuyolar yoksa baska biseylemi bakiolar offff cok korktm simdiden ya
Obsesifk Bebitomubeklerken Mehtapkz eldiven takıyor doktor işaret ve orta parmağına jel sıkıyor onları içeri sokup bakıyor 2-3 saniyelik bişey kendinizi korkutup kasmazsanız hiçbişey olmaz acısı cinsel birliktelikteki kadar o kadar bile değil belki
Pinaryyim Mehtapkz bnde bilmiyodum elle bakıyolarmış hiç acılmam olmadıgı için canım yandı ama bn kastım kendimi oyüzden sanırım
Emos2424 Ikizlerannesi 39+3 olduk bizde ses yok 36 da dogurmus kurban oldugum rabbim ne büyüksün herkesin zamani belli ❤
Elfibrhm2609 Sarayhelvasi bakıyor benden de bakmıştı açıklık var mı yok mu diye kontrol etmek için canim