Caglacmrt Ben 6+2 de dinledim kalbini,ama sonrasinda dusuk riskim basladi 2 defa kirmizi hafif kan geldi, simdi progestan 200 kullaniyorim kahverengi gelio artik bu iyi birsey degil mi :((
merii10 Caglacmrt cok geçmiş olsun. Bnde cok arastırıyorm bu tarz şeyleri kahveye dönmesi iyiymis kanamanın bikaç güne biter inşalah 🤲
Caglacmrt merii10 insanllah bugun biraz yordum kendimi umarim ters tepmez onun disinda hep dinleniyorum,umarim bebegimiz hayata tutunur Allah herkese saglikli dogumlar nasip etsin tesekkur ederim
merii10 Caglacmrt amin rica ederm ama bu durumdayken dha cok dkkat edin kendinizi yorcak hiçbisey yapmayın
Buseeee_byk Bugün gittik 6+5 olmuşuz duyduk kalp atışlarını çok şükür rabbim herkesin kucağına almayı nasip etsin.👼🏻❣
Esin_erva Bende bugün tam 5 haftalık olrum acaba karından kese görünür mü 3 ay önce bı düşüğüm oldu kese gelişmemesinden
merii10 Esin_erva hayırlı olsn iyi düsünün iyi olsn inşalah. Kontrolunuz ne zmn görülmesi mümkün ama herkesn farklı oluyo yine de
Esin_erva Korkuyorum yine kese gelişimi olmaz diye pek bı belirtimde yok göğüs ucu ağrısı ve kasık ağrısı var
Buse-93 Bende 5 haftalık oldum doktor cuma gel dedi ama aşırı endişeliyim 😔 laparoskopi den sonra hamile kaldım zorlu yollardan geçtik insallah güzel şeyler yaşarız. Adetten iki gün önce bakıldı beta ya 1050 i di değerin iyi dedi doktor bidaha baktırmadım baktıran varmı tekrar tekrar aranızda ?
merii10 Buse-93 hayrlı olsn canm bnde cok ugrastım bebek için laparoskopi gecen sene bnde oldum sonrasında üç dört ay sonra kimyasal gebelik yasadım gecen sene bu zamnlardı cok kısa sürdü o yüzdn bu seferkinde bnde hep korkuluydum ilk 9.85 le öprendim iki günde bir sürekli baktırdım esim de hastanede sağlıkcı bazen hergün baktırdım diyebilrm 6 binlerde artkk doktorum dalga gecti yetr artk baktrmana gerek yok diyd snra bıraktım 😊
Esin_erva merii10 hiç doktora gitmedim daha ama haftaya Çarşamba gitmeyi düşünüyorum tam 6 haftalık olmasını bekliyorum
Buse-93 merii10 siz ne için laparoskopi olmustunuz bende kist vardı ve yapısıklık. Evet herkesi görüyorum devamlı baktırıyolar doktor baktırmana gerek yok dedi ama içimde hep bir korku.😔 Allahım sağlıkla evlatlarımızı bize nasip etsin