merii10 Zeynepahmett ben ilk 4+5 de gördm kücüktü sonra 5+4 te kontrole gttim kese büyüyo ve yolk kesesi yani bebegin olusacagını belli eden kese görünüyo dedi doktorum
merii10 Melike07 öncelikle hayrlı olsun. Ben cok iştahlıyım ve kilolu hamile kaldım inanın bulantım olsa da yemesem diye bakıyorım ama tık yok 😀
Susaminannesiii merii10 yaaa yok artık valla benim yerime yazıyosunuz🤣🤣2 dk önce eşime söyleniyodum aklım fikrim yiyeceklerde😁🤣
Zeynepahmett merii10 teşekkür ederim cevabınız için. Geçen cumartesi hamileligimi öğrendik. Önümüzdeki cumartesi gel dedi de görünür mü diye merak ettim. 4+4 olmuş olacam
Melike07 merii10 Normalde de midem hassastır. Her şeyi rahat yiyip içemem. Galiba onun etkisiyle erken başladı
Bybra-212121 6+3 olucam yarın doktor kontrolümüz var henüz kalbini duymadık umarım duyarız . Bu arada ikinci bebeğim ama zor bi hamilelik geçiriyorum 1 haftadır mide bulantısı kusma mide yanması 🥱 umarım çabuk geçer
merii10 Zeynepahmett rica ederim hayırlı olsun inşalah😊 ben görmüstüm o zmnlarda inşalah sende görürsün ama herkesin aynı olmuyormus görmesen bile kötü düşünme daha çok kücük bnm gördügüm kese de cok kücüktü ilk
Fatmaaygzr merii10 ya insan içinde ne olduğunu bilemeyince merakı daha da artıyor hissedebilsek böyle olmaz hissetmek için de daha çok zamanımız var🙄 sağlıklı olsunlar da artık sabredecegiz napalim annelik işte şimdiden başladı kaygı endise..
merii10 Fatmaaygzr evet öyle inşalah hepimize saglıkla zamanında dogum yaptgmz günleri görmek nasip olur😊🙏
merii10 Susaminannesiii 😀😀 bnde fazla yemek reklamlarını faln izlememeye calısyorum🤣 bn baya kiloluyım vlla işim zor sizin kilo durumu nasl
Susaminannesiii merii10 ben 56 ile basladım 59 oldum🥺ne yazık ki boyum 1,55 ve kilo almaya asırı yatkın vücudum😭
merii10 Susaminannesiii ooo siz bana göre inceciksinz canm🤣 ben 82 kiloyla hamile kaldım 😣 smdi 83 üm ama cok tedavi gördüm hamile kalmak icn iğneler vs. Cok şişirdi beni malesef