ZeynepFatih Kızlar uydurma şeyler bunlar Yok kızmış Yok erkekmiş hamilelikte sebum salgısıyla karışan tozların gözenekleri tıkaması sivilce oluşmasına neden olur. ☺
ErvaVeBebegi ZeynepFatih suanlik ztn ufak 2 tane var iyice yaklasman gerekir görmek icin 😂 hemen erkek olucak dedi görümcem 😂
Mine ErvaVeBebegi Allah razı olsun canım cümlemizin sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah 🤗🤗 eskiler aynen canım bana hep oğlan dediler kızım şaşırttı hepsini 😂
Nursem ErvaVeBebegi Sivilceler 9. Haftadan beri tek tük çıkmaya başladı. Oğluşum olucak inşallah 👶🏻🙏🏻
ErvaVeBebegi Nursem Allah im saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin canim 😍 bende 7+3 oldum 2 sivilcil cikti ama ufak
Nursem ErvaVeBebegi amin canım bu gibi batıllar insanı çok yanıltıyo ☺ Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip eylesin 🙏🏻☺
ZeynepFatih ErvaVeBebegi koca karı uydurmaları bunlar 😂 benim yüzümde hiç sivilce çıkmazken ilk aylarımda sivilce çıkmaya başladı şuan yok tabi de tamamen hormonlarla alakalı bakma sen onlara Rabbim sağlık sıhhatli bebiş versin ☺
ErvaVeBebegi Nursem aynen canim yeterki saglikli olsun insallah erkek kiz farketmez öyle de böylede evladim 😍
Duru ErvaVeBebegi benim yuzum ilk dort ay sivilce icindeydi hayatimda bole sivilceli olmamistim.su an gecti cok sukur kizim olacak Allah nasip ederse
MeftunAnnee ErvaVeBebegi benimde görümcem öyle diyordu erkek olur sivilcem çıktı falan diye 13+1 şuan bi kaç gün önce cinsiyetini öğrendim doğruymuş erkek çıktı cinsiyeti ve yüzümde ilk başlarda hafif şimdi çok sivilceler var canım
GlsmSar ErvaVeBebegi bende tam tersi biliyorum😊 kız olursa annenin güzelliğini alır anne hamilelikte çirkinleşir vs 😂 erkek olursa anneye güzellik katar derler tabi bilemiyorum ne kadar doğru 😊 rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin
Bvbkcans ErvaVeBebegi 10+5 günlüğüm Canım ve acılı sivilceler çıktı yüzümde doktor kontrolde erkek görüyorum dedi ama daha net değil