ErvaVeBebegi Kizlar yüzümde sivilceler cikmaya basladi normalde hic sivilcem olmazdi görümcem de hamilelikde sivilce olusursa erkek olur dedi 🤔 ben bilmem ama siz ne diyorsunuz? Acaba dogrumu? Suan 7+3 haftaligim
Gulsum94 ErvaVeBebegi genelde kız annelerinin cildi sivilcelenir lekelenir diye biliyorm ama kişiden kişiye değişiyor demekki Buda benim kızım olacak hiç cildimde daha birşey çıkmadı arkadaşımında kızı olacak onun yüzünde çivilerler çıkmış hep
aon9161 ErvaVeBebegi bende sivilcelenmiştim başta ama benimde kızım olacak bende yüz sicilvelenirse kız diye duymuştum.. tabi bunlar hep rivayet oyuzden tam terside olabilir hayırlı sağlıklı olsun inş☺
pamuksekerinannesi ErvaVeBebegi Bende de ilk aylarda sivilce oldu.. 20 haftalık hamileyim kızım olcak😍
ErvaVeBebegi Gulsum94 görümcem öyle diyor ztn sivilcelenirs yüz erkek ama lekelenirse kizmis🤔 tabi saglikli olsun insallah o bize yeter erkek kiz ayrimi yapmam hatta tam tersi kiz isterim ama önce saglikli ve hayirlisini isterim 😍😍
Prensm 26+2 günlük hamileyim yeni yeni sivilcelenmeye başladım ilk zamanlar hiçbişe yoktu ve oğluşum olcak👼🏻🙏🏻❣😀
ErvaVeBebegi Prensm insallah saglikli bi sekilde kucagina almak nasip olur canim cok sevindim adina 😍😍
ErvaVeBebegi aon9161 ayy sevindim adina bende kiz isterim saglik olsun da yeter ama kiz erkek fark etmez tabi saglik olsun insallah evlat evlatdir 😍💕
ErvaVeBebegi Haticeyildiz sevindim adina canim insallah kucagimiza almak da nasip olur saglikli bi sekilde demek hepsi eski batil inanclar gibi seyler 😂😍
ErvaVeBebegi pamuksekerinannesi ayy cok sevindim adina canim Allah im saglikli bi sekilde kucaga almayi da nasip eder insallah 😍
pamuksekerinannesi ErvaVeBebegi Allah razı olsun canım seninde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim🙏😍
Mine ErvaVeBebegi bende tam tersi biliyorum benimde hiç sivilcem olmazdı hamile kalınca çıkmaya başladı nasip olursa kızım olacak🤗
ErvaVeBebegi Mine insallah saglikli bi sekilde kucagina almak nasip olur canim 😍 iste eskilerin dedigi seyler saglik olsun da insallah 😂
ErvaVeBebegi Smile tmm demek ki eskilerden kalma batil inanc gibi birseydir 😂 Allahim saglik li bi sekilde kucaginiza almayi nasip etsin canim 😍
Mine ErvaVeBebegi Allah razı olsun canım cümlemizin sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah 🤗🤗 eskiler aynen canım bana hep oğlan dediler kızım şaşırttı hepsini 😂