Eymen-s Kızlar kontrole geldim bebeğim suyu azalmış özele gidiyordum iki hafta önce dinlen herseyini normal dedi bugün geldim yatış verdi on tane doktor gezdim 😭 dua edin korkuyorum Doğum olabilir bide dönmedi sezeryan
Ayseyucel33 Eymen-s korkma canım evel Allah çıkarsın bu işin içinden Allah sanada bebeğine de güç kuvvet versin biran önce kurtul inşallah
Neclanur Eymen-s moralini yüksek tut bebeğine odaklan canım herşeyden etkileniyorlar sen gülünce oda gülüyor mutlu olmaya çalış güzel düşün
drn5410 Eymen-s canım haftan iyi bebişin kilosu da iyi bir şey olmaz inşallah moralini yüksek tut bize de haber et sağlıkla alırsın kucağına inşallah 😍
kar_kristali Eymen-s korkma inş 36 haftalık mış zaten kilosu da iyi bir sıkıntı olmaz benimde ilk doğumun kontrole gittiğimde aynı şekilde suyum yok denecek kadar azdı 38 haftaydı oğlum 2480 gr doğdu hamdolsun sağlıklıydı… Sıkıntı yapma ferah ol
Neclanur Eymen-s canım tabiki korkmaz misin ama geniş olmaya çalış kilosu da 2 bucugun üzerinde kuveze bile girmez inşallah doğsa da korkma🤗
Eymen-s Neclanur birden yatırdıkları için korkum ve alttan baktılar su mu geliyor diye çok acı verici bişey
Neclanur Eymen-s canım ya valla bu hastaneleri anlamak mümkün değil doğru düzgün açıklama yapmazlar insanları strese sokarlar sen kendini motive etmeye çalış canım
Eymen-s kar_kristali nst çekip duruyorlar hiç bişey demiyorlar yarında bi bidon idrar vereceksin dedi o kadar neden bekletiyorlarsa
Aloneanqel Eymen-s canım maşallah 36 olmuş zaten neden korkuyorsun. Bebeğini sağ sağlim kucağına alırsın. Normal olmaz sezeryan olur ne var bunda. Her şer gördüğümüz de bir hayır vardır üzülme