Aslim22 rabiass insan mutlu oluyor evet cok guzel bi duygu ya Rabbim herkese tattirsin bu duyguyu❤️🙏🏻
Neslihankk Aslim22 2.Gebeligim 17haftalik hamileyim bi anda hızlıca buyumey başladı artık çok net belli oluyo hareketlerinide hissetmeye başladık Minik civcivimin🦋🥰
Girlpowerbabe Aslim22 hamilelikten önce bel ölçüm 62 idi 67 olmuş dün ölçtüm 12 haftalığım göbeğim de hafiften çıkmaya başladı😬😁
Aslim22 Girlpowerbabe masAllah canim benim o bel daha cok kalinlasacak bu gidisle ❤️😂 saglikli olsunlarda❤️🙏🏻
asiltosumm35 Aslim22 benimde yarin itibariyle tam 16 olucak ama benim karnimda belirginlik var yani risari cikarken giydigim kiyafetlerde belki degil ama evde esim farkedip senin gobusun cikti artik diyor bende farkediyorum hafif hafif cikmaya basladi 😇
Aslim22 Busraveminisi1 aynen oyle bosver sen bol bol duani oku ondan sonra nederlerse desinler ama yuzlerinede vur insan bi masAllah der diye 🙏🏻❤️ Ben oyle yapiyorum 💕
Busraveminisi1 Aslim22 duamı eksik etmiyorum her gün muhakkak diyen desin napayım artık haklısın söylemekte lazım🙄
Aslim22 N6gksl aynen canim nasip bakalim oglumda kizimda yok hangisi hayirlisi ise hakkimizda o olsun🙏🏻❤️
Tortilla Aslim22 20 den once hıc bellı bıle olmadı. 20 de ayva gobek seklınde oda. 30 da cıktı karnım.
izgi albery bence kilolu olanlar farketmiyor olabilir.Benim karnım dümdüzdü hatta içe doğru o kadar zayıftım 15+6 dayım kocaman bir karnım var.Komikde duruyor sadece karın var.