Aslim22 Snszasla bende bilmiyorum vallah karnim sis hafif ama acaba bebistenmi yoksa kilodan mi anlamadm 🤷🏼♀️💗
Snszasla Aslim22 valla aynı göbeğim hamile olmadan önceki ile hiç fark yok bi ara hamilelikten dolayı aşırı kabızlık sorunum vardı gerçi o da Zofer etkisi büyük ihtimalle o zaman şişmiştim de geri geçti o bilemedim ki çatlamasak bari bi de o var 🤔
EdanurZ Aslim22 bende aynıyım canım ama benimki gaz galiba çünkü akşamları şişiyorum sabahları dümdüzüm hiç karnım yok ilerleyen zamanlarda çıkar galiba 🤷🏻♀️
ipekipek Su an tam 12 hafta 6 günlük:) biraz belirginleşti ama bilemiyorum normalde 18den önce olmaz diyorlar ama. Mesela pantolonlarim sıkmaya, esorfmanlarimin lastiği iz yapmaya vs başladı evet yani var :)
Aslim22 ipekipek ah ayni dertler bende de var cuma gunu kuzenimin dugunu var onceden olan elbiselerim simdi olmuyor bende bu gidisle dugunununede gidemeyecegim herhlde 😂🙏🏻
Aslim22 emrahedaeslemfamily aslinda keseden dolayi olabiliyor diye duydum kese genisse anne karni fazla belli etmez diyorlar eger kese kucukse anne karni daha cabuk belli eder 🙏🏻
emrahedaeslemfamily Aslim22 büyük ihtimal bende öyle duymustum bakalım hayırlısı olsun 🤗🤗 gerçi ben hiç kilo da almadım eksi 2 kiloyla devam ☺☺
Aslim22 Snszasla aynen catlama dan bende korkuyorum gobuslerimiz buyuyunce kasinacaktir etrafimdan cogu kasindigi zaman zeytinyagi sur dedi ama suan ne kasinti ne bi bisey yok. Bakalim ilerleyen zamanlarda neler olacak bilemiyorum💕
Snszasla Aslim22 bende sürekli kremle nemlendiriyorum kaşıntı filan yok annem dedi başlarda nemlendir ben sana hamile iken sürekli nemlendirdim çatlamadım dedi bende unutmadığım süre boyunca sürmeye çalışıyorum
Snszasla Aslim22 orflime in parfümlü bi kremi var onu sürüyorum göbeğime belime ve kasıgıma evlenmeden önce de kullanırdım iyi gelirdi şimdilik onu kullanıyorum bebek yağı filan yada zeytinyağı denemedim daha göbek biraz çıkarsa ozaman denerim galiba