Nurikraa 35+1 haftaligim sürmedigim krem kalmadi karnım çatlamadı hiç karnından hariç her yerim çatladı bacaklarının diz arkası baldırlarım kalçam bellerim ..olunca oluyor önüne geçilmiyor dogumdan sonra beyazliyor
El_Ebruli Benim arkadaşım doğum yaptı bı ay önce, kendisi bana göğüsten diz kapağına kadar catladigini söyledi en az çatlayan da göbeği olmuş 😶
Edizinannesii Birhemsire_anne aynı durum bende de var canım senin yine 30. haftada ben 18. hafta bitmek uzere bacaklarımin arası bi sabah uyandım hep çatlamış 🤦♀️ sonu nolur bilmem 😔
Birhemsire_anne Edizinannesii 😂 benımde basladı ne yazık günden güne cogalıyor yaa kalçam komple çatlamış kırmızı benek benek çok şaşıddm 1 güne ya
Busimss Birhemsire_anne baldırlarım da hafif oldu benim de göbekte olmasın da bacağa razıyım ☺️ 38+4 haftalıgım
Arinna Birhemsire_anne bacaklarda da oluyor canım. Ben hiç kullanmadım krem akışına bıraktım çatlamadım. Doğumdan sonra bir küçük kılcal damar gibi bacağımda gördüm çatlamış.
rya_123 Birhemsire_anne ayy benimde öyle bende 28 haftalığım bacaklarımda kalçalarımın orada ufak ufak başlıyor zaten senin gibi genç kızliktan vardı bacağımda
prensprensesannesi__ Birhemsire_anne benım bacagım kalçamın üstü hep çatladı kıme dediysem kalçamın ustunde çatlak var diye şaşırdılar 🙄🙄
inciiim Birhemsire_anne benim de öyle canım 39 haftalığım göbeğimde yok bacağımda var yapısal birşey çünkü hep bacak bölgesinde kilo aldım ondan
Nur_nur06 Birhemsire_anne canım benimde bacaklarım kendinden geçti tamamen çatlak üzülmüyor değilim Ama yapacak birşey yok duyduğuma göre ne kullanırsan kullan çatlayacaksa çarlıyormus ben o yüzden pahalı kremleri almayı bıraktım lohusalıktan sonra bi güzellik merkezinde hallederim gibi geliyor