Safiye12 Baharbal sız kaç haftalikta yaşadınız bu olayı,ben bugün doktora söledim ama son haftalarda normal dedi sizin gün içinde hiç mi hareket etmiyodu
HafsaRumeysa Safiye12 benmde bugun 37 hafta oldu hareket ediyo ama dikkat etmedim cokmu azmi.diye cok halsiz bitlim.haldeyim kafam kalkmiyo tabirini yasiyorum 2 aydr 😖 Persembe kontrolum var gunumuz belli olacak bakalim
Angell9453 Merve7534_ yok canım bugun gittim verir sandım ama vermedi haftaya salı yine gidicem o zaman verir diye umuyorum ama ya 24 ü yada 27 si olur dedi
Yaman Safiye12 36+5 im 10 dk sonra hic azalma yok cok hareketliyiz bugun kontrolum vardi nst de cok hareket etti hemsire diyor cok hareket etmiş hep oyle dedim 1 bucuk 2 haftam kaldi az kaldi kuzuma kavusmaya🙂
Yaman Safiye12 2500 cnm bana az gibi geliyor ama doktorumda guzel diyor bnde minyon olcak ben gibi galiba diyorum az kaldi 3 kiloyu bulsa yetcek ama az kaldi bulurmu bilmiyorum🙂
Yagmurella Safiye12 azaldı yeri daraldığından azalıyor canım bende 38. Haftadayım bebek daha asagı inmedi
Skarakas Safiye12 benim kizcem bayagi hareketli masallah uyumuyor gibi de hatta bazen fazla hareket ediyor korkuyorum birsey mi oldu diye 😳
ipekcim Safiye12 36+5 iz bizimde hareketler çok çok azaldı çok merak ediyorum sürekli doktora gitmek istiyorum.artik doğsun istiyorum