Es135 Mineee123 benim diğer hamileligimden kalan gözümün altı ve yanları kahverengi lekelerle dolu çok canımı sıkıyor maske gibi duruyor çok kötü gözüküyor nasıl geçer bilmiyorum 25 haftadaym şimdi😞
Zuzuum ipek-smr bardağın dolu tarafından bakmak bu olsa gerek😂😂😂 mutlu gebeler polyanacık oynuyoruz sanki😂😂😂
Bilgebykl Mineee123 hamilelikten sonra kendi kendine gecebiliyomus canim kafana takma. Hamileyken sakin renk acici seyler kullanma, gecmezse de emzirme bitince caresine bak. Bebisin kimyasallardan zarar gormesin.
Havacianne Mineee123 benim anneminde öyleydi ben küçüktüm yani kardeşime hamileyken güneş lekesi gibi baya oldu sonra birinden duyduk doğumda o terinle saçınla yüzünü sil dediler ve doğumdan sonra gerçekten kalmamıştı mucize gibi .. dün gibi hatırlıyorum
Mineee123 Havacianne nasıl yeni doğum sorasında saçımla yüzümü mü sileyim hahahah🚖😂 doktor bu deli napıyor der mi ya da aklıma gelir mi doğumda ya daaaa terlemezsem mm
Deryadiyebiri Yildizsevgi hahah😂 ben oramı göremediğim için karardıysa da haberim olmamış olabilir 😆 pek fazla bakmamaya çalışıyorum sağıma soluma görmediklerim varsa aman onları da görmeyeyim diye 😬😬
Zuzuum naslicanbal benden bahsediyorsun sanırım canım ama başka bir arkadaşta nemlendiriciyle sür diye öneri yapmış sıvamakla alakalı değil 😏ki tüm yüze sürmezsende egenin akdenizin sıcağı gölgeden gölgeye yürürken bile gözünün yaşına bakmıyo maalesef
Mineee123 0625 bana da annem de doğum sırasında terinle yüzünü sil geçer dedi yaw anne o ara nasıl aklıma gelecek ya terlemezsem demiştim dalga geçmiştim 😂 senin yaptığın doğumdan sonra galiba dimi
0625 Mineee123 evet doğumdan sonra odaya geçtiğimde tuvalete gittim şok oldum yüzümü görünce 😅 ama iyiki dinledim kadını 🤗
Mineee123 Nino annem aynısını bana da dedi valla dedim ya terlemezsem ya bayıltıp sezaryen olursam 😂 bir de aklıma gelmez doğumda defim ya
Eda_92 Biolog leke kremi var çok memnunum hamilelikten öncede dudak üstü lekelerim vardı bay baya açıldı şimdi burnumun yan tarafında vardı onunda rengi açıldı tavsiye ederim 🙏🏼🙏🏼
Havacianne Mineee123 doğum esnasında silmiş valla kuzum ve sabahı hastaneye gittiğimizde eser kalmamıştı maşallah .. benim hep aklımda 😂
Sureyyayaman Mineee123 cocuk.dogunca lohusayken sütunu yuzune sur derler. Uydurmami ,alternatif tip mi bilmiyorum