Burcuhsn Tugceeeky inşallah vardır canım yoksa senin açıklığı beklemen gerekecek olabildiğince uzun süre yatakta kal ve merdiven in çık 😊
Wonderanne Burcuhsn 37+3uz açıklık geçen hafta yoktu ya da bilmiyoruz çünkü daha muayene olmadım sancım var ama nstde çıkmıyor bebek 33 te döndü ama kanalda değil eller ayaklar balon gibi bakalım ne zaman gelecek nazlı cimcimem 🤗
Burcuhsn Wonderanne açıklık muayenesi için 38 haftayı bekliyor doktorlar canım yapılmamış olması normal ama bu hafta yapılır muayene sonrası ağrın ve kanaman olabilir sonrasında ağrıların başlar bilgin olsun korkutanlar oluyor onları dinleyip endişelenme 🌸
Burcuhsn Aylaninannesi benim o kadar yoktu sancım sadece 2 cm açıklık ve bazı saatler felaket bir bel ağrısı yaşıyorum doktorum da dedi acı eşiğin yüksek olabilir o yüzden sancıları hissetmiyor olabilirsin
Burcuhsn Muradiye bir sonra ki kontrol de açıklık muayenesi yapar ve açıklık varsa nstye yönlendirir seni canım 😊
Burcuhsn Aynurdogru canım hiç belli olmaz belki istediğin gibi kendi sancınla doğuma alınırsın son ana kadar ümidin olsun 😊
Wonderanne Burcuhsn yok canım benim korkum yok çok şükür zaten hemşireyim az çok başıma gelecek olanı biliyorum korkum bebeğimi sağ salim kucağıma almak Allah hepimize sağlıklı kolay guzel doğumlar nasip etsin
Burcuhsn Suleyigit hayırlısı canım evet bir ay önceden pozisyon almıştı pazartesi gittiğimde de açıklık muayenesi yaparken bebeğinin kafasını hissedebiliyorum bu hafta doğum gerçekleşebilir hazırlıklı ol dedi