Burcuhsn Gizematalay yani normaldir canım sancının ne zaman geleceğini bebiş belirliyor ona bağlıyız rahat etsin için 😊
Burcuhsn Tugceeeky canım rahim önce adet olacakmışsın gibi ağrır sonrasında idrara çıkacakmış gibi hissedersin sürekli bir ağırlık olur vajinanda aynı zamanda da bel ağrısı yaşayabilirsin
Burcuhsn Misssimsek ya çok güzel çok kalmamış minnoşa kavuşmana sağlıkla gelsin inşallah canım açılman da olabilir o güne kadar minnoşların her gün yeni bir sürprizi oluyor 😊
Misssimsek Burcuhsn evet aynen öyle zaten dünden beri toplanmalari arttı. Doktorumuzda cumaya kadar izinli. 2 gün daha sabret diye resmen yalvarıyorum yaramaza. 😂
Aleynaerbasss 37+4 üz nst de 100 çıktı Bugün bir tane sancım doktorum gün sayıyoruz artık dedi gelmesini bekliyoruz 🙏
Burcuhsn Aleynaerbasss ne güzel canım sancı gelmiş şimdi düzenli olmasını bekleyecek sonra da minnoşa kavuşacaksın inşallah 🙏
Burcuhsn Busimss canım minnoşuna sağlıkla kavuş önemli olan sadece bu doğum şekli çok önemli değil açıkçası 🌸
Burcuhsn Asliumayinannesi bildiğim kadarıyla sezeryanda açılmaya bakılmıyor canım eğer normal istersen açılmanın ve çatının uygunluğunu anlamak için yapılan işlemler sezeryanla ilgisi olmadığını düşünüyorum
Burcuhsn Misssimsek merak etme annesi minnoşun seni zor durumda bırakmaz inşallah uygun zaman da gelecektir stres yapma 😊
Burcuhsn Aylaninannesi benim o kadar yoktu sancım sadece 2 cm açıklık ve bazı saatler felaket bir bel ağrısı yaşıyorum doktorum da dedi acı eşiğin yüksek olabilir o yüzden sancıları hissetmiyor olabilirsin
Muradiye Burcuhsn Doktor henüz acıklıga bakmadı ama cocuk kafasını dayamıs iyice rahim agzına bekliyoruz bakalım🥰
Burcuhsn Muradiye bir sonra ki kontrol de açıklık muayenesi yapar ve açıklık varsa nstye yönlendirir seni canım 😊
Aynurdogru Burcuhsn canim vallaha kendi sancimi istiyorum ama yok galiba gelmicek 70 lere fln cikior gerisi yok yetersiz diyip eve yoluyorlar🤷🏻♀️
Burcuhsn Aynurdogru canım hiç belli olmaz belki istediğin gibi kendi sancınla doğuma alınırsın son ana kadar ümidin olsun 😊