Esrayigit Kızlar dün detaylı ulturasına girdim özel bi hastanede bana dediler 25 dkk sürecek ama 5 dkk sürdü ve 400 TL ödedim bana hiçbir bilgi vermediler paramı geri almak istiyorum sizce gidip şikayet etsem paramı geri alabilir miyim yada paramı almak için ne diyebilirim kilosunu boyunu dahi söylemediler
bebegim_28 Esrayigit şikayette bulun bence her hastane en az 20 25 dk duruma göre değişiyor 40 45 dk ya kadar çıkabiliyor bende haftaya gircem bakalım
Dgn2 Esrayigit Ben bugun devlet hastanesinde girdim 20 dakika bakti bebegin pozisyonu pek musait degildi meyve suyu ic oyle gel dediler tekrar gttim meyve suyu ictim sonra bi yarim saat daha baktilar foto vermiyolar banada vermediler ama rapor yaziyor sana veriyor
Esrayigit bebegim_28 aynen öyle bana dedikleri de en az 20 dkkydı ve beni 5 dkk da çıkarttı fotoğraf falan da vermedi inceleme yapmadı
bebegim_28 Esrayigit yok artık ya parayı 5 dk için mi veriyorsun hemen şikayetini bildir kesinlikle eğer ilgilenmezlerse cimere şikayet et
Humaninannesi20 Şikayet et kesinlikle.Ben de özel hastanede girdim 500 tl verdik ama 45 50 dk civarı sürdü zaten özel hastaneye uzun aürdüğü için detaylı incelesinler diye gidiliyor ne demek 5 10 dk
Esrayigit Dgn2 canım devlette bile 20 dkk sürüyormuş ve bi bilgi veriyorlar en azından ama bana konuşmadı bile doktor
Tatlisannedilekk Esrayigit her hastane farklı olur, bende özelde yaptırdım kendi doktorum yaptı ama nerdeyse 45dk-1saat sürdü ve doktorum herşeyi bize anlatarak yaptı… bence kesinlikle şikayet etmelisin
Tatlisannedilekk Esrayigit olur mu öyle şey hemen çıkıyor rapor bildiğim kadarıyla, 5dk da ne kadar bebeğe bakılcak bide o kadar para vermişsin bence hakkını ara cnm mutlaka
Hta Esrayigit aaa nsl bi hastane niye oyle yapmis ben devlete gittim 20 dk gibi surmustu her seye baktilar
erkekseemir-annesi Esrayigit gittiğiniz gün kavga çıkartsaydınız, hem özel olacak bir sürü para vereceksiniz ve 5dk bakacaklar, ben devlette yaptırdım o bile 30-40dk sürdü bence üstünden çok zaman geçmediyse hemen gidin çok para ödemişsiniz yazık olur paranıza
Esrayigit erkekseemir-annesi gittiğim gün zaten çok sinirlendim canım direk eve attım kendimi kasıklarım falan berbat şekilde ağrıdı bugün ayık kafayla gidip alayım paramı
glbyz1998_ Eline rapor vermedimi tek tek bakıp sekretere solemişti benim girdiğim de sonra elime kağıt verdiler kendi doktoruma gösterdim