Canselcg Kızlar merhaba 10 haftalık hamileyim hamile kalmadan önce de günde 2 bardak falan içerdim şimdi bebeğim için içmeye çalışsam da günlük 1 buçuk litreyi geçemiyorum neredeyse. Vicdan azabı çekiyorum böyle olunca da aynı durumu yaşayan var mı?
Wonderanne Canselcg içine elma dilimi ya da limon nane gibi bir şeyler at içtikçe alışırsın günde 3 3.5 içiyorum bazen yine de yetmiyor gibi geliyor 😅
Hazalperi Canselcg valla bende aynı durumdayım idrar yolu enfeksiyonumda var doktor en az 3,5 litre su içmek zorundasın dedi sabah başlıyorum elimde şişe karnım ağrıyor midem bulanıyor artık ya önceden hiç içmezdim bide sürekli tuvaletteyim su içmekten
Zeyk Canselcg merhaba ben mezun olanlardanım. Hamileliğimin 20 haftası bulantı kusmayla gecti maalesef çok zor seni çok iyi anlıyorum. Ancak su hamilelligin temel taşı enfeksiyon vs gibi tehlikelere ve bebeğinin gelişimine destek oluyor bu sebeple icmelisin. İctigin suya bir kac nane yaprağı bir iki dilim limon salatalık eklersen aromatik ve kokulu olur daha rahat icebilirsin.
Tortilla Canselcg canm bırsey olmaz ilk 3 ay senden beslenmıyo su derdinde olmuyo merak etme. Bende ıcemedm hıc 5 aya kadar zar zor ıctm sonra gecti. Ayran süt limonata onlarla ıdare ettm☺️
S-r-p Mutlaka su iç canım damla damla yudum yudum yanında şişeyle gez ne kadar içtin takip et alışırsın
Imfromlastnight Bende oyleyim. 27. Haftaya kadar 1,5 litre suyla idare ettim. Neler attım içine ama yok. Hiç canım çekmiyor. Zorla önüme koyup içiyorum.
Wonderanne Canselcg bende bekarken sevmezdim diyet yaparken bur alıştım 3deb aşağı içemiyorum bir ara neredeyse su aserdim hamilelikte
Imfromlastnight Canselcg her gittiğimde bunu der diye korktum. En son detaylıda söyledim çok su içemiyorum su az dersiniz sanmıştım dedim. İçtiğin suyla doğrudan alakası yok. Başka sıvılar tüketmeye çalış dedi. Hiç su azlığı sıkıntısı yaşamadım çok şükür. Meyve çok yiyorum belki ordan avantaj oldu
Canselcg Imfromlastnight ayyy inşallah bende öyle bişry le karşılaşmam. Sağlıkla alalım kucağımıza inşallahhh
Canselcg Tortilla bana da doktorum hamileliğin ilk öğrendiğimden beri sürekli uyarıyor bol su diye. 🙈💕
Yarim_Kilo_Kiyma Canselcg Limon at, tarçın at olmadı dr danışarak , ben hayatta susuz yaşayamam. Hamileyken daha önemli su içmek