Ekimannesi7684 Kuzlar e bebek hacklendi diyorlar sipariş vermiş olan varmıydı dün bende mağazasına gittim sadece nakit işlem yapıyoruz sistemde sıkıntı var dendi sonra baktım uygulamada gitmiş
minikgunesim Ekimannesi7684 ben vermiştim bekliyorum bir haftadır öncekiler geldi en son yaptığımı bekliyorum aradığımda sistem yenileniyor demişlerdi ne kdr doğru bilemem yarın yine arayın dediler bakalım yarın Ola hayr ola 🙃
Ozleem2436 Ekimannesi7684 aaa o yüzden bugün siteye giremiyordum güncellenmiyordu bi türlü acaba doğru mu ? 😳
Ayseannesi Ekimannesi7684 bugun mağazasında sadece nakit alıyoruz dediler elle hesaplayıp üstünü verdiler. İnternetten bilmiyorum ama ben de soobenin sitesinden sipariş yapmıştım 10 gündür hala hazırlanıyor aradım acan yok.
Nur_seda Ekimannesi7684 evet maalesef hacklenmiş. Eşimde site işleri yapıyor Bilgi kesin. Geri vermek için 300 bitcoin istiyorlarmış 😱
Ekimannesi7684 minikgunesim evet site bakımda diyorlar ama sonrada siber saldırı altındayız diyede açıklama yaptırlar bence saklıyorlar güven kaybı olmaması için
minikgunesim Ekimannesi7684 bnm o beklediğim ürünlerimde bugün geldi cnm ben açıklamayı görmedim sitesine giremiyorum ki ztn siz nasıl gördünüz öyle açıklama bügünde görüştüm öyle birşey demediler telefonda bilemiyorum artık ne doğru 🍀
Duygu21 Allah Allah tüh ya kartlarımız kayıtlydı bişi olurmu acaba şimdi deniyorum uygulamaya girmek için girmiyor 😥üzüldüm valla
Ekimannesi7684 Nur_seda evet bende okudum yazıyı fidye isteniyor. şimdi siteyi geri alsalarsa nasıl güvenip alışveriş yapıcaz.
A_ys6604 Ozgee11 hiç sorma ya … Valla Milletin ne haramdan korkusu kaldı ne günahdan… Bende iki gündür neden girmiyor diye düşünüyorum aptal gibi
Nur_seda Ekimannesi7684 alışveriş yaptıktan sonra kartınızı internet alışverişine kapatırsanız sorun yaşamazsınız. Ben her kullanımdan önce açıp sonra hemen kapatırım
Ekimannesi7684 minikgunesim iyi bari canım eline ulaştıysa ürünler sitesine girilmiyorsa internette haberlede yazıyo yaptığı açıklamalar
Minikbirkalp Bende gittim mağazasına avm içinde değil ama bireysel mağaza sistemde sıkıntı var kartla ödeme alamıyoruz dediler benimde yanımda nakit yoktu kart ile alıcaktim alamadım ayırttım sistem gelince arıycaklar bütün mağazalarda aynı sorum var malesef ki
Ekimannesi7684 serinare siber saldırıya maruz kaldıklarını açıkladılar sıradan bi sistem sıkıntısı değil