CerenSelvi Zeytininpeyniri tuncay hoca başhekim olduğu için tanışanayacaksınız maalesef 😇 asistanları bakıyor
Minigininannesi deletedmom98 arkadaşım bir ay önce doğum yaptı o istedi yapiliyormus ama sonra doğumun gidişine göre arkadaşım vazgecmis yani yapiyorlar
Zeytininpeyniri Msema ilgisiz mi hadi ya 😐 neyse bi seferlik idare edeyim daha sonra elif hanıma almaya çalışırım
CerenSelvi Zeytininpeyniri hakan arslanı da şiddetle tavsiye ederim. Bir de telefonunuza mhrs uygulamasını yükleyin randevunuzu kendiniz alın. Ben istediğim zaman iptal ediyorum istediğim zaman değişiklik yapıyorum 😇
Zeytininpeyniri CerenSelvi bnde yaptım iptal islemini şimdi . Siz asistan giriyor deyince 😁ama pazartesi gününe hakan beyde yoktu elif de hilmide yoktu 😁Mihriban vardı 😁siz ne kadarliksiniz doğumu nerde düşünüyorsunuz
Zeytininpeyniri CerenSelvi randevuyu öğleden sonra 3 e aldım kontrol için sorun olmaz değil mi kimi hastane öğleden sonra sadece tahlil sonuçlarına bakıyor
CerenSelvi Zeytininpeyniri yok olmaz ben öyle çok gittim. Kan istedi bi kere hoca balgat binasındayken, saat 4ü geçmişti verememiştim o gün sadece