Bgmbgm Zeytininpeyniri ben Nafiz koreze gittim kontrole Sincan'da gidenler memnun ordan aslında ama yeni doğan yoğun bakım yok ordada Yenimahalle devlet e git diolar banada
Msema Zeytininpeyniri Turgut Özal da yaptırcam çok memnun kaldı arkadasım . Orayı düşünüyorum bende .
Rukiye06- Ben Atatürk hastanesinde yapacağım inşallh memnun kalırım .Başka amelıyat vs konularda oda olarak doktor olarak gayet memnun kalmıştık inşallah bundada kalırım
Rukiye06- Zeytininpeyniri evet yaptırıyor ama yeni doğan ünitesi Yok maalesef.Uzak diye kontrollere yenımahalleye gittim orada ilk Doğum yaptırmıyolar
Zeytininpeyniri Aysegulfatih tıp hastanesini çok istedim ama kaçırdım ya 30 haftaligim hastası dışında doğuma almıyorlar galiba
Aysegulfatih Mavi1 inşallah canım bugüne kadar memnun kaldım bisey görmedim inşallah doğumda memnun kalırız 😊
Aysegulfatih Zeytininpeyniri evet canım öyle yapıyorlar 12.haftadan sonra kabul etmiyor sandın olup doğuma gitsen bile almiyor simdi hangi hastaneye gidiyorsun
Rukiye06- Oradaki doktorlar Zübeyde ve büyük doğumu dediler.Acil birşey olduğu zaman ekipmanları tam diye daha profesyonel diye .özelde bile sorun olsa oraya gönderiyorlar .Ama işte amaaa kalabalık vs vs
Zeytininpeyniri Rukiye06- benim doktorum da Zekai Tahir ve etligi önerdi ama dediğin gibi çok kalabalık ve memnun kalan hiç yok çok korkuyorum oralarda düşününce kendimi...
Melmus Benim ablam büyük doğum da yaptı ama hiç memnun kalmadı. Çok acı çekti psikolojisi çok bozuldu. Insana hayvan muamelesi yapıyorlarmış resmen. Yanına kimseyi almıyorlar telefon yok berbat yani. Ama 4 sene önceydi belki şimdi düzelmiştir kim bilir 🤔
OlgaArslan Melmus hala aynı 3 ay önce doğum yaptım bana kötü davranmadılar hastalığımdan dolayı bide sezaryen olacaktım ama normal doğum yapanlara çok kötü davranıyolar. Tel hala yok aynı hep de aynı olacak sanırsam
Rukiye06- Zeytininpeyniri biri çok memnun diğeri değil kişiye göre değişiyor şans biraz .Sadece daha profesyonel oldukları için o iyi ama oda bile önemli psikolojik olarak bana göre.Allah yardımcımız olsun inşallah iyi doktor vr çalışanlarla karşılaştırsın Allah’a emanet yapıcaz Doğum 🙄
Aysegulfatih Zeytininpeyniri oralar herkesi almak zorunda olduklari için çok kalabalık oluyor canım malesef muayenede olsa doğumda olsa geleni alıyorlar hemen
Zeytininpeyniri Pufff 😑 koskoca Ankara'da gidebileceğimiz 2 devlet hastanesi mi var onda da kurbanlık koyun muamelesi gorecegmizi bile bile gitmek çok zor olcak 😣
CerenSelvi Zeytininpeyniri ben sizin gibi düşünmüyorum, ameliyathaneye neden telefon alsınlar ki. Sağlıkla kucağımıza alalım odamıza çıkınca bakarız telefona. Ben hepsine kaç kere gittim siz güler yüzlü olursanız onlar da kibarlar. Doğum yapıyorsunuz diye kimsenin bizi sürekli azarlayacağını da düşünmüyorum
Minigininannesi Zeytininpeyniri gazi üniversitesine gidiyorum ve ben çok memnunum 30+3 olduk daha bir tane doktorun kötü bir sözünü duymadım her konuda yardımcı oluyorlar ama 12 haftayı gectiyseniz almazlar takibe yeni doğan uniteside var
Zeytininpeyniri Bgmbgm Sincan aklıma geldi ama yenidoğan ünitesi olmaması kötü Yenimahalle hastanesi de ilk doğum olduğu için Zekai Tahir yada Zübeyde hanıma yönlendirdi beni
Bgmbgm Zeytininpeyniri hmm onu bilmiodum benim ikinci doğum banada sağlık ocağındaki ebe dedi Yenimahalle ye gidebilirsin die gerçi vaktinde doğan bebeğe yenidogana ihtiyac olmuoda nolur nolmaz die bnde vazgeçtim sincandan
Bgmbgm Happygril kaç haftakiksinz ben hiç kontrollere gitmedim 36 haftalığım ebede dedi işte bikere git girişin olsun dedi bakalım artık
Happygril Bgmbgm 25 haftaligim canım ben hep oraya gittim bı ayrıntılı için Atatürk Hastanesi'ne gittim