Imfromlastnight 27+2 yim 10 kilo aldım. Gaz problemi başlarda vardı kendiliğinden geçti. Kabızlık hiç olmadı çok şükür. Sıcaklar olmasa hamileliğim miss:)
Efoalya Cglrtgce ben 39+3 haftalıkim 25 kilo aldım dikkat etmeme rağmen dikkat etmesem herhalde alır başımı giderim😄😄😄75 ile kaldım 100 kilo oldum suan
asyaninannesii Cglrtgce evet canım birde omega3 balık yağı yani içiyorum biri aç biri ikindi gibi diğeri de akşam yemekten sonra içiyorum
Lacivertli_kelebek Cglrtgce 20 kilo almıştım 😂😂😂51 hamile kalmıştım 70 ti en son😁😁😂😂ama tekrar doğum yaptıktan sonra 55 düştüm 🤭
mina_mom Lacivertli_kelebek yaa çok iyi ne kadar sürede döndünüz emzirme sürecinde hiç almadınız mı 😊
Dilara9 xyz9 pek dikkat ettim diyemem ama balik et ve sebze cok tüketen biriyim tatliyi pek sevmem ama yinede yerdim 😍 bebek alirken ben atiyordum galiba kilo almadim sadece bir kilo cok sükür
Dilara9 Cglrtgce canim hic dikkat etmedim iyi yemek yiyorum ama bünyem kilo almiyor vok sükür bebegimin kilosu iyi en son 30 haftalik 1,5 kiloydu 🥰