Cglrtgce 14.haftadayiz henüz kilo almadım 1 kilo verdim sizler nasıl besleniyorsunuz kaç litre su içiyorsunuz kabızlık ve gaz için önerileriniz nelerdir paylaşalım 🥰
Azramelisim Cglrtgce ben kilo almadım daha da zayifliyorum ama yemem de gayet güzel günde 1 öğün ekmek yiyorum gün içinde de sebze meyve yiyorum
oglusum1510 15+2 hiç kilo almadım ama göbeğim çıkıyor 😂 Günde en az 1 litre su içmeye önem veriyorum. Malesef kusmalarım hala geçmediği için çokta sağlıklı beslenemiyorum 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Cglrtgce oglusum1510 benimde öyle valla sanki göbeğim çıkmış gibi hissediyorum ama bazıları da gazdır diyor 😄 1 litre bu sıcaklarda çok az canim daha fazla içmeye gayret göster bence
asyaninannesii 24+2 haftaligim 4 kilo aldım 3 litreyi buluyor su içmem çok şükür herhangi bi sorun yok ilaçlarımı düzenleri içiyorum 🥰❤
Esra8989 Cglrtgce kahvaltı yapıyorum yumurta yogurt tarzı aralarda bazen cerez yiyorum bide akşamları yemek bu kdr cokca dikkat etmedim ilaçlarımı içiyoeum ama b12 eksik cıktı baya haftada iğne vurundum sımdı haftad 2 vurunuyom
asyaninannesii Cglrtgce evet canım birde omega3 balık yağı yani içiyorum biri aç biri ikindi gibi diğeri de akşam yemekten sonra içiyorum