Dmlsrcgl Edaaberk sanıyorum detaylı ultrasonda en önemli olan perinatolog olmasıymış araştırdığım kadarıyla edindiğim Bilgi böyle
Deletedmom320 Dmlsrcgl ya orasına bişey diyemem başıma gelmedi sadece ilk bebeğimi kaybedince onu söylediler öyle gitmeye başladım sakin dinleyen birisi arayıp birşey sorunca akşama dönüp cevaplıyor mutlaka eskiden de Erciyes üniversitesi demiş bilgisi konusunda çok övüyorlar banada herşeyi açıklıyor
SevilayBayram Bnce tuncaya gittim sessiz sakin naif bi doktor 400 verdim. Ama pişmanda deilim açıkçası. Başbuğ la ilgili bnde arkadaşımdan direk uydum. Sıkıntılı bebek falan diye 12 bine test yapmak istemiş. Çocuk şimdi 3 yaşında gayet sağlıklı
simkay Medıcal palace mustfa oguz yılmaz ucret 155 cok tatlı ve ınce ınce anlatan bır doktor ayrıca benım normaldede gıttıgım doktorum tavsıye ederım❤️
Tenzile31 simkay Mustafa bey bana yapmadı ayrıntılı ben perinatolog değilim ayrıntılı için perinatolog görmesi lazım dedi ama sana yaptı mı canım?
simkay Tenzile31 evet ben hatta baska bır hastaneye gıdıyordum orda yoktu sonra öustafa beye gıttım ve memnun kaldıgım ıcınde devam ettım
Tenzile31 simkay bilemedim bende 7 aydır ona gidiyorum ama ben bakarım ama kesin bilgi veremem dediği için ben başka yere baktırdım🙂
simkay Tenzile31 sende farklı bır durum mu vardı canım cunku benım çevremdede giden detaylıyada baktıran akraba ve arkadaslarım var dedıgın bolumu bır arastırdımda o yuzden sprdum
Tenzile31 simkay yok canım herhangi bir sıkıntım yoktu detaylı haftam yaklaşınca mesaj attım kendisine siz mi yapacaksınız diye oda detaylı ultrasonu perinatologa yönlendiriyoruz ben bakarım ama rapor veremem dedi Tuncay beyle Mustafa Başbuğ ismini vermişti