morsunbul95 Bugün Dr yatış verdi en geç yarın öğlene kadar doğurmuş olursun dedi. Bana bol.bol dua edin 🙏🙏 Birde aklınizda şunu yap faydası olur dediğiniz şeyler varsa soylermisiniz telaş yaptığımdan aklimdakileride unuttum 🙈🙈
_mucizem_ morsunbul95 rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah 🤲🥰 bizim de yarın doğumumuz dua eder misin 🙈
Busradonmezus morsunbul95 _mucizem_ Allah yardımcınız olsun kızlar bana da dua eder misiniz su süreçte kabul olabilir duaniz. Eşim mesleğine geri dönsün
busraburcak morsunbul95 kesinlikle duşa girip alttan sıcak su tutup squat yap yada sağa sola bacakları kırıp eğilme hareketi yap ama fiskiyeyle sürekli sıcak su tut bana da sabaha anca doğurursun demişlerdi hastaneye yatışım ve doğurmam toplam 2 saat 50 dk sürdü 😍❤️
elifeflinmom _mucizem_ rabbim yardımcınız olsun 🥰doğum hikayenizi dört gözle bekliyorum mutlaka bizimle paylaşın 37 haftalığım bende birazda olsa cesaret alırım belki🤭🤷♀️
morsunbul95 elifeflinmom aminn canım 🙏🙏 Paylaşılan ilk fırsatta 😂😂 Rabbim sanada kolaylık versin bir an önce sende kavus yavruna 🙏🙏🙏
Ozgee11 busraburcak canım nasıl duruyorsunuz kaç dk duruluyor bu sicak suda ? Geçen bende denedim hem cildim yandı hem kötü oldum ya. Zor bişey yani helal olsun
morsunbul95 busraburcak peki sanciniz vs varmiydi. Benim.sancim yok sadece 1 cm acilmam var dediğinizi yapsam ise yararmiki
busraburcak Ozgee11 kuzum aşırı sıcak olmaması lazım ben doğum için yatış yapıldığında yaptım kendini yakmayacak derecede yapman gerekiyor bide sağ bacağını kırıp sağa doğru eğilirken sol bacağını karmaşan eğilmen lazım
busraburcak Ertey evet kuzum beni ebem yönlendirmişti öyle dediklerini harfiyen uyguladım açılmam çokkkk hızlı ilerledi