denizmirac emineserkan2020 aynı benimde öyle oluyor,çarpıntı uykusuzluk ve ayakta uzun süre kalınca oluyor dinlenince geçiyor…33 haftalık olduk bile Allah yardımcımız olsun🙏Rabbim saglicakla kucağına almayı nasip etsin😊
Esoo0698 emineserkan2020 Ben kahvaltı bile yapamıyorum bu sebepten ya 😔 Sabah 10 11 gibi uyanınca ağzıma bişeyler atıyorum miğde bulantım geçene kadar bekliyorum kahvaltıyı yapmam saat 1i buluyor 😕
Hilayy emineserkan2020 birden yüklenmiyorum kahvaltıda azar azar yiyorum ama 1 saat arayla devamlı bir şeyler yiyorum yani 😄 önceden kahvaltıda öyle bi yiyordumkş akşama kadar acıkmıyordum ama çarpıntı oluyordu
sdadcr emineserkan2020 şeker ve tansiyona baktırıyo musunuz her kontrolde sabahları şekerim düşük oluyor birden yiyince bende aynı öyle oluyorum
1zeynepelif emineserkan2020 bi hafta takip edelim dedi protein kaçağı da vardı benim bi de. Ama şuan düzeldi tansiyonum yüksek çıkmıyor
Cerenssn emineserkan2020 anlattığın herşey bendede var canim benim hep kan degerlerim sıfırlanmisti kan takviyesi aldim
1zeynepelif emineserkan2020 evet bende de oluyor ayaklarımın altına iki üç yastık koyup yatıyorum beş on dk geçiyor
cdirge emineserkan2020 ben de aynı durumdayım, 35. haftaya girdik. Hatta bugün kalp krizi geçiriyorum zannettim azıcık yememe rağmen, bütün gün çarpıntı yüzünden hasta yattım🥵
Pnryldrm20 emineserkan2020 Benim de öyle oluyordu Kahvaltı da tatlı bişeyler yememeye çalışın sanırım birden şeler yükseliypr bide bal yiyorsanız yemeyin bazı bünyelere çok çarpıntı yapıyor ben kahvaltıda şekeri özellikle de balı kestim düzeldi
Nisa_nurr emineserkan2020 ayy benim de öyle oluyor doktorlara söylüyorum hiç bir şey demiyor kimse, kriz geçiricem ağlıyorum her defasında
Butterfly1720 emineserkan2020 bendede aynı sorun var uzanınca geçiyor diye hiç danışmadım doktoruma açıkçası ama yüksek tansiyon gebelik zehirlenmesi diyince bilemedim bi belirti olabilir mi perşembe kontrole gitcem bi danışayım sende bi gelişme olursa haberdar edersen sevinirim canim