Nihall23 Ekim anneleri şafak kaç nasıl gidiyor hamilelik sıcaklarla araniz nasıl bana uykular haram oldu😀
Nihall23 Tugba_32 evden çıkıp 5 dakika sonra koşa koşa eve dönüyorum 😀 gece uykuları mi o neydi unuttum ben😀😀
Nihall23 Minikkuzu şimdi uyu ilerde ararsın bu günlerini diyolar ben şimdide uyuyamiyorum napcaksam😀😀
Nacarserap Sıcaklar bizi buharlaştıracak galiba okadar terliyorumki boguluyorum sanki halsiz kaldim birde kilolu olunca hepten bittim 😊
1Anne_ Nihall23 hava sıcak haşlama oluyorum durduğum yerde günde 2 kez soğuk suyla yikaniyorun 🤦♀️🤦♀️ son 88 gün ve az önce ne farkettimm çatlaklarım oluşmuş karin ve bacak bölgemde
Nihall23 1Anne_ bisey kullaniyomuydun canım çatlakların için benim daha 120 gün var suanlik bisey yok göbeğinde cook çıkmadı ama çatışmaktan korkuyroum vücudumda yatkın çatlamaya 🤦♀️
Berrinyr 1Anne_ benim bacak ve göğüslerin çatladı kök salmış ağaç gibi büyüdü birde krem kullanmama rağmen karnımda bişe yok henüz ama oda yakındır. Midem bulandı kremler den öğürüyorum kokusu gelince. Bıraktım. Şafak bizde 118 gün😍
1Anne_ Nihall23 yok bisey kullanmıyorum ben kullanamıyorum vicik vicik kremleri yağları zaten vücudum yağlı midem bulanıyor onları sürünce 😂
Nihall23 DilanDag ben ekim olduğunu biliyorum ama tam tarihî hic sormadim 120 gün var ekim sonu olur heralde senin bitmiş bisey kalmamis😀
Minikkuzu Nihall23 gece kaç kere uyanıyorum bilmiyorum sıcak bi yandan sürekli sola yatmaktan sol tarafıma giren ağrı bi yandan uyutmuyor yine de şikayetlenme değil bu günümüze şükür 🤗😍