Selim büyükkurt neden alanımda profösyönel eğitim almış tecrübeli üstelik profösör Perinatoloji bölümünde doktordeğerlendir miyorsunuz adananın en iyi profösörü çukurova üniversitesi balcalida özel muayne yerinde balcalı adını duyunca orda kimse ilgilen miyor diyorlar ilk başta ama özel muayne bölümüne gidiyorsun o kadar çok ilgileniyor ki her gitmemde yarım saat boyunca detaylı ulturasyon bakiyo bildiğin adam organ taraması yapıyor söylediğim.en ufak rahatsızlığı o kadar önemsiyo ki adanada baska bir yere asla gitmem ilk bebeğimi ortadoğu hastanesinde filiz kavi seçen de kayıp ettim ihmallik yüzünden özel hastaneleri tercih etmiyorum artık benim bebeğim ölüyor kanamam durmayo para yatırmadan adamlar acil müdahale yapmıyor üstelik yoldayım geliyorum diye diye 3 saat sonra geldi.müdahale etti bebeğimin kalp atışları yoktu geldiğinde balcalı hastanesine gönderdi baktı işin içinden çıkamadı oraya gittim beni kurtardılar orda hasta yatan benim gibi bir sürü kadın vardı dogumhanede hepsi geldiği hastaneler özel metro algomed ortadoğu altınkoza çevrede ne kadar özel varsa oraya nakil gelmiş asla özel hastaneye gitmem bidaha