Seldaaa__ 1818_18 çakmaktakinde ilk çocugumu dğum yaptım evet orda vardı ama çamlıca erdemde varmı hiç duymadım
Seldaaa__ 1818_18 ayse funda demir doktordan memnun kalmadım zaten doğumum acil oldu farklı bir dr da normal doğum yaptım ama yenidoğan yoğun bakım cok cok iyi kızım 14gün kldı
MiniKaya Seldaaa__ bende funda hanıma gidiyorum neden memnun kalmadınız bende öneri üzerine gittim ve baya memnunum ilgisinden falan
Seldaaa__ 1818_18 canım kişiden kişiye değişir bende öneriyle gittim ona ama memnun kalmadım bana iyi gelmeyen başkasına iyi gelebilir
Seldaaa__ MiniKaya su fazlalığım vardı ve bana birgün patlıycak bu karnın diyordu erken doğum riskim vardı buna rağmen hiçbir önlem almadı en azından ciğer geliştirici vurabilirdi hastaneye cok uzak otuyorum gece yarsı suyum geldi dediği gibi oldu 33 hftalık doğum yptm 14 gün küvözde kldı bebeğim
Ayyucebanu Duygu4444 ben hiç istemedim belki isteyince veriyordur instagramdan ulaştığım için acil bi durumum olmadı gerek görmedim
Birbayan Gokces merhaba,28. Haftadayım en başından beri betül hanımdayım,bende memnunum her muanede içim rahat şekilde çıkıyorum😊siz kaçıncı haftadasınız
Birbayan Betul5352 evet çok memnunum tatlı bi doktor, gerekeni yapıyor kafa karıştırmıyor oldukça net herşey.ilgili alakalı en başından beri onun takibindeyim 28. Haftadayım betül hanımlada devam edeceğim inşallah🤲🏽😊