Hta Kizlar 37 4 oldum bebek vajinama baski yapiyo bide yanlardaki kemiklerim ayrilacak gibi agriyo yururken zorlaniyorum sizde oluyor muq
Eliftmzkrkmz Hta 34ten beri aynı şeyi yaşıyorum 38 olduk hala aynı çocuk baş geliş olduğu için öyle oluyo sanırım
Bebikonunannesi Hta bendede 35. Haftadan beri var 39+1 deyiz gelen giden yok ama doktor doğum kanalında olduğu için başını her oynattığında o vajinal baskı ve ağrıyı hissedeceksin dedi. Doğuma hazırlanıyomuş herhalde ama bir an önce gelse de kurtulsak şu sıcaklardan
SnFk Hta bebek aşağı inmiş kuzum geldi gelecek sabret yakında başlar sancıların sağlıkla alırsın inşallah kucağına 😊
Hta ipeginannesi bende oyleyim sanki altimdan her an su bosalacakmis gibi hissediyorum bide alt tarafima sanci giriyo gibi yarin kontrolum var keske gitmisken dogursam da gelsem diyorum
Hta Eliftmzkrkmz bnmde 35 gibi olmaya basladi sanirim ama bu hafta baya ilerledi oturdugum yerden destwksiz kalkamiyorum nerdeyse dusecm kendimi tasiyamiyorum
ipeginannesi Hta benim de sanki bi anda karnım yere düşçekmiş gibi bi his var ve kasıklarıma sancı giriyor arada. Ama çok ümitlenmek istemiyorum doğum başlıcak diye çünkü daha 20 günümüz var , zaman geçmek bilmiyoor
Hta Bebikonunannesi aynn bende artik gelsin istiyorum ama bugun sancim var benim keske dogum sancisi olsa diyorum gecmezse artarsa mecbur dr gidecem bakalim
Hta ipeginannesi aynn cnm sancilar oluyor bu haftalar hep gelecek heralde diyorum tik yok sabah sancim vardi simdi gecer gibi olsu bugun cok umutluydum ama 37 de 38 de doguruyolar ne guzel imreniyorum
ipeginannesi Hta valla ben de çok imreniyorum. Ama sonra da kendi kendime hayırlısı diyorum, sağlıkla gelsinler de isterse 40 ta gelsinler ne yapalım
Hta ipeginannesi aynn oyle cnm da bemde simdi kasinti oldu vucudumun her yerini kasinti aldi gorsen kabardi her yerim her seyi biraktim gece gunduz kasiniyorum yara gibi oldu her yerim dayanilacak gibi dgl o yuzden de biraz sabirsizlaniyorum
ipeginannesi Hta bende de mide problemi çok :/ daha da artarsa sezeryan der belki doktorunuz. Allah hepimizi sağlıkla kurtarsın
Hta ipeginannesi amin cnm insallah baya artti zaten kasintim cildiye krem verdi o da fayda etmiyo yarin randevum var artik ne derse bakalim hayirlisi olsun hepimiz icin az bi gunumuz kaldi insallah en guzel sekilde atlatiriz su gunleri allah sabur versin hepimize
Hta cankiz1010 aynen benimdr yarin kontrol var artik dogumla ilgili kesin bise desin istiyorum cok merak ediyorum yarin nlck
Tubasim Hta benim de öyle canım çatı kemiğine baskı yapıyor, iki üç gün önce doktoruma da sordum son günler artık çok normal dedi
Hta Tubasim aynn cnm normal programa gore 17 gun kaldi ama dr 39 gibisinden konusmustu 10 gun olarak diyorum ama yarin kesin bise soyler heralde artik