Dolly Selam kızlar. Isparta’da doktor önerileriniz nelerdir?Oğuzhan Kaya dışında çünkü dengesiz tavırlarından bıktım doktor değiştirmeyi düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Sldlf Dolly ben meddem İbrahim Akın’a gidiyorum. Biraz soğuk ve mesafeli ama güzel ilgileniyor. Herşeyi anlatıyor. Memnunum 🙏
Ozbek42 Dolly kesinlikle ibrahim bey meddem hastanesi ibrahim akın.. bu kadar naif kibar ve herleyi en ince ayrıntısına kadar anlatan bir foktor yok 😁😁 aşırı memnunum
Yasemiinn Dolly kesinlikle meddem ibrahim akin her şeyi anlatıyor en ince ayrıntısına kadar biraz soğuk ama işinde çok iyi
Ozbek42 Emine03 hakan hocayı bende cok arastırdım muhteşem bir insan.. ama tercih etmeme sebebim hem ücreti cok pahalı hemde bebek sahibi olmak isteyen çiftlerin gittiği bir doktor..normal gebelik geçirenlere göre fazla gelecegini düşündüm o yüzden tercih etmemiştim.. ama cok iyi bir doktormuş
Emine03 Ozbek42 Evet bende riskli bir hamilelik geçirdiğim için gidiyorum çok memnunum çok iyi bir doktor ☺️
Rabiakumcu Ben şehir hastenesine gidiyorum.hüseyin Özyurt.gayet memnunum.önce Oğuzhan’da başladım aslında ama maddi yönden işin içinden çıkamıycamı anladım ve Hüseyin özyurtla devam ediyorum şuanda.iyi bilgili suçla bi inşan 😁
Deletedmom92 Dolly Şehir hastanesinde Elif İlknur Ekici kesinlikleee tavsiye ediyorum kuzumm.. Cok cokk tatlı dilli, esprili, güler yüzlü, sempatikkk.. Seni rahatlatıyo resmen ☺️💙 Çok memnundum ben.. Özel hastane doktoru gibi ilgileniyo gercekten☺️💜
zeynepdemirtaserol Dolly Ben İbrahim Akına gidiyordum 34. Haftamdayım ama farklı doktor arayışına girdim. Tanseli Tosuna gitmeyi düşünüyorum
zeynepdemirtaserol Sldlf 31. Haftada bebeğimde bir sıkıntı olduğunu gördü farklı doktora gittim o kadar büyütülecek bir şey olmadığını söyledi bana. İbrahim beyin aşırı soğukkanlılığı yüzünden başka doktor arayışına girdim
Ozbek42 Sldlf bence ibrahim beyin tarzından ötürü böyle olmuş bütün riskleri anlatıyor.. bu kadar devam etmişsin çok ciddi bir durum da degilmiş cok şükür uzun zamandan sonra doktpr değiştirmek de sıkıntı olabiliyor..bi hatası olmadı değil mi ?
Ozbek42 zeynepdemirtaserol 250 civarında diye hatırlıyorum.. normal gebrlik kontrolü için bana fazla geldi. Ama doktor çok iyiymiş
Sldlf zeynepdemirtaserol evet baya soğukkanlı ve ciddi. Bütün önlemleri alıyor. Bir sıkıntı yoktur inşallah bebişde. Sağlıkla kavuşun 🙏💕