secill09 RuzgarsMommy bende gün yaklaştıkca daha cok heycanlanıyorum telaş yapıyorum üzerinede bu sıcaklar olunca hiç çekilcek gibi durmuyo ama yavrumuz için katlanıyoruz😇
secill09 Mondlicht amiiiin inşallah kuzum tabikide sende ağustos annesi olmuşsun bileee rabbim seninde yavrunu en güzel günlerde büyütmeni nasip etsin 🙏🏻😇 sen bizlere çok çok dua et 😇🙏🏻
secill09 Doruk-fatma yaa aksine cok hızlı geçiyormuş gibi geliyor bana en son karnım ne zaman büyücek diye beklerken şuan ne zaman doğurcam diye gün sayıyorum🙏🏻🙈
secill09 Merve_kenan45 allah yardımcın olsun kuzum benimde sadece sıcaktan uykularım kaçıyo bide bizim kız çok hıçkırıyo 😂 benimde cok hoşuna gittiği için şimdiden bütün uykularımı ona feda ediyorum😇
secill09 SeHer1909 aynı şekilde benimde sıcaklarla aram hiç iyi değil yürüyüş yapmam lazım bu sıcakda nasıl cıkayım el insaf 😌
SeHer1909 secill09 valla çıkıyoruz su gibi oluyorum gelir gelmez duş üstümdeki kıyafetler resmen yapışıyor ama bu da lazım
secill09 Sermhiante valla ben de aldım başımı gidiyorum kilo konusunda bebişde 32nci haftada gittiğimde 2.151kg olmuş güzel kızım 😂 son haftalarda şunu farkettim karnım daha cok büyümeye başladı aniden😂
Sermhiante secill09 gerçekten benimde öyle hergün daha da büyük sanki 😂ya bizde haftaya salı gidicez çok merak ediyorum ne kadar oldu oğluşum 😃10 gün kadar önden gidiyorduk en son bakalım kaç olmuş kilomuz boyumuz
secill09 Aysima00 bende aynı şekilde bian önce sağlıklı bir şekilde kavuşmak istiyorum 😇 aynı dertten bende muzdarip oldum ayaklarım cok şişti terlikle gidiyodum her yere son günlerdir terliklerim olmuyo bir numara büyük terlik aldım hep
secill09 Bsrasln az kaldı dayancaz mecbur ama bende her gün vücudumu terle abdest aldırıyomuşum gibi geliyo😌
secill09 Merii33 allah yardımcımız olsun canım az kaldı inşallah bu günlerde güzel birşekilde geçer😇🙏🏻
secill09 fosforlukalem bu havalar bizi eritip bitircek gerçekten bende allahtan bütün hazırlıkları bitirdim yoksa hepsiyle başa cıkamazdım😇
secill09 Busra221 ben bütün çantaları hazırladım ne olur olmaz planlı programlı olmak beni rahatlatıyor galiba yapımdan kaynaklı herşeyim hazır olsun istiyorum 😂
Busra221 secill09 valla bende 1 haftadır niyetleniyorum inşş bende bugün yarın halledicem sen iyi yapmışsın
secill09 mina_mom benimde karnım guruldasa tedirgin oluyorum diyorum ki kendi kendime bianda suyum gelse ne yaparım bilmiyorum cok telaşlıyım bende ama allah veriyo cesaretini😇🙏🏻