busra1977 45 gün kaldı benimde ;) yarın gideceğim kontrole inşallah bakalım ne alemde dönmüş mü onu merak ediyorum , ayrıca sıcaklar fena uyuyamıyorum, ellerm uyuşuyo, ayaklarım şişmeye başladı 😅 son zamanlar belli ediyo kendini
fosforlukalem secill09 son 38 🥰 benim de sıcaklarla başım dertte. Sanki fanusun içinde yaşıyorum, nefes alamıyorum 😑 Son hazırlıklar tamamlanıyor, kızçemi heyecanla bekliyoruz 🥰🥰
secill09 fosforlukalem bu havalar bizi eritip bitircek gerçekten bende allahtan bütün hazırlıkları bitirdim yoksa hepsiyle başa cıkamazdım😇
Busra221 Son 39 😍 günler hiçç geçmiyor sabırsızlanıyorum ev temizliği dıısında bişeyim kalmadı birde hastane cantam sizde durumlar nedir
secill09 Busra221 ben bütün çantaları hazırladım ne olur olmaz planlı programlı olmak beni rahatlatıyor galiba yapımdan kaynaklı herşeyim hazır olsun istiyorum 😂
mina_mom Son 46🤲😊 korkuyorum daha da bisey demiyorum valla 😵😵 Allahım hepimize kolay doğumlar nasip etsin şu ağustos ateşinin ortasında sıcak ama bi şekilde serinliyoruz benim derdim dogum korkusu . Iki gundur (afedersiniz) vajinamda beni yürüdüğüm yerde durdurcak ani batmalar oluyor igne gibi korkayruumm😂😵😵🤲🤲🤲
secill09 mina_mom benimde karnım guruldasa tedirgin oluyorum diyorum ki kendi kendime bianda suyum gelse ne yaparım bilmiyorum cok telaşlıyım bende ama allah veriyo cesaretini😇🙏🏻
Aymik0919 mina_mom bebeğin döndü mü. Kafası aşağıda olduğu zaman oluyor o ani acı. Bende de çok oluyor☺️
Bernagokhan secill09 merhabaaaaaa son 48🍓 okadar heyecanlıyım ki anlatamam. Hem hamileliğim hemen bitsin istiyorum hemde içimde gün içinde haraket eden varlığa çok alıştım bu günlerimi özlerim diyorum.. Çok az kaldı kontrolller haftada 1e düştü. Her hafta 2 kez nst ve doppler takibine giriyorum. Bebeğim 32.hafta da 1600 grdı doktorıö yakın takibe aldı. Şuan için tek duam kendini toparlamasııııı. Herşey gönlümüzce olsun vaktinde alalım miniklerimizi kucağımıza 💕
secill09 Bernagokhan annesi hiç merak etme toparlar o kendini sen sadece cok düzenli güzel beslen yeter gerisi takdir ilahi yeterki sağlıkları yerinde olsun 🙏🏻 Nacizane bildiklerimi söylemek isterim kaşar peynir, nesquik tozu,muz bebeğin kilo almasında cok fayda ediyor diye biliyorum bende kullanıyorum hepsini ve bebeğimin kilosu olması gerekenden bir tık fazla aklında bulunsun 🙏🏻
tugbaayaz secill09 bizimde son 45 Mersin’in sıcağında buharlaşmak üzereyim oğluma bi an önce kavuşmak istiyorum günler geçmiyor sanki kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrılarım bar kaç gündür minnoşumun kafası aşağıdaydı kendini doğuma hazırlıyor normal istiyorum doktorum bi engel görünmüyor şuan ama 35 te çatı muaynesi yapacam ona göre net karar veririz dedi heycan korku mutluluk hepsi bi arada yaşıyorum 🙈☺️
Rabikk_ Prensveprensesinannesi ahahah aynı hislerdeyim. Benimde karnımda gerilmeler oluyor ve Pelvis bölgede ağırlarım var . Doktoruma sordum, etken doğum gibi hiç bir belirtim olmadığını söyledi
secill09 Prensveprensesinannesi rabbim ne zaman hayırlı kıldıysa o zaman gelsin bebiş sen içini ferah tut kuzum
TugceDmrc secill09 bende son 43 😂 hiçbişey yok dümdüz öyle yiyorummyatıyorum sıcaktan ölcem sanki bıdık bıdık içimde oynuyor bugünleri özlicem biliyorum 😍
tugbaayaz TugceDmrc Allah yardımcımız olsun valla bi doğursaydım sağlıcakla kuzumu bu seferde lohusalık buhranı geçirecem sıcakla birlikte eminim 😂😂
Esrakhraman secill09 son 49 cok heyecanliyim ve korkuyorum bebis dogum pozisyonunu almis normal dogum olucak gibi agri sizi yok cok sukur ama sicak var sicakk🙁🙁🙁🙁🙄
Milann meltemustafa acaba 34 günü tamamlar mı erkenden gelse keşke 20 gün sonra felan bana günler geçmek bilmiyor gibi geliyor sana nasıl 😤 herşeyimiz hazır yapıcak uğraşıcak bir işim yok diye mi acaba
Merve7534_ meltemustafa hemen hemen aynı benimle gününümz benimde 36 sizin doktor gün için bişey dedi mi