sedaemre Sibelsncar Sancim var belim pelvis kemigim karnim bi anda sancim basliyor yatinca daha bastiriyor ayaga kalkip yurumek isteyince ilk 2 dk yuruyemiyorum sag bacagim topal gibi agridan duruyorum sonra yavas yavas
190734 Canım nstde benimde 100 çıkıyor sancılarım senin gibi hissetmiyorum doktor acı eşiğin yüksek doğumun kolay olur dedi senin de belkide acı eşiğin yüksekti bu yuzde n kolay bir doğum olmuş olabilir
haniferesko 190734 aslında canım çok tatlıdır 🤣 babada hep öyle dediler. Ben çok dua ettim ve çok dua aldım ona da çok inanırım inş benim gibi kolay ve hızlı olur doğumun 🤲🏻 Annem bile hala inanmıyor doğumuma 🤣
Edaaaasmt haniferesko diyordum Aslında biz aşağıda hissediyoruz ben doktora gittim uzandığımda oynuyordu doktora sordum aşağıda diye doktorda sen öyle hissediyorsun bebeğin şuanda göbek deliğinden 4 parmak yukarda dedi
haniferesko Edaaaasmt benim hiç fotoğrafı yoktu usg de çekilen doğru düzgün son haftalarda istemiştim doktorumdan o da aynısını söyledi göstermez kendini çok aşağıda demişti 😇
Wonderanne haniferesko Allah bağışlasın hayırlı uğurlu güzel uzun bir ömrü olsun hayırlı bir evlat olsun InsaAllah 🌸🤗🤲🏻
Ozossss haniferesko allah öncelikle analı babalı saglıkla büyütmeyi nasip etsin gözünüz aydın benim sorum dikişi çok hissetim dediniz ya acaba dikiş atılırken uyusturmuyolarmı nasıl dayanılcakki dikişe öle
haniferesko Ozossss sağolun 🥰 uyuşturdular fakat sanırım benim ki çok fazla etki etmedi. Doktorum iç dikişi dikerken oranın çok fazla uyuşmayacağı tarzında bişey söyledi kanamam çoktu bir de belki ondan da olabilir 😊
Efoalya haniferesko Rabbim evladini sana bağışlasın eşine bağışlasın inşallah .bende 39+3um dört gözle kızımı bekliyoruz ama hiç bir belirti yok gayet rahat içerde herhalde gelmek istemiyor
haniferesko Efoalya benimde belirtilerim yoktu canım geceden normal bir şekilde uyudum sabah oldu herşey. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🥰
Ayseyucel33 haniferesko canım kaç, kilo doğdu bebeğin Allah sizlere uzun ömürler versin analı babalı büyütaün🙏
Zeyneptoprak haniferesko Allah analı babalı büyütsün doğumhanede sancı çekerken eşiniz yanınızda olabildimi bende cem beye gidiyorum ve tek başıma sancı çekmek istemiyorum 😫
haniferesko Zeyneptoprak teşekkürler 🥰 sancı çekme sürem azdı hazırlıkları yaparken kimse alınmadı ilk süreçte. Eşim panik atak hastası olduğu için giremedi teyzem girmişti sonrasında 😊