Merhabalar öncelikle,
Hamilelik sürecinde sıkıntılı dönemler yaşadım. 27. hafta da erken ve düşük riski ile hastanede yattım fakat zaman geçtikçe oğlum gelmek bilmedi ta ki 07.06.2020 tarihine kadar 😇 36 haftadan itibaren nst kontrollerimde sancılarım 100’ü buluyordu fakat ben hissetmiyordum. Canım doktorum Cem Bey (Avicenna Gültepe), kızım sen bu sancılarla nasıl doğurmuyosun diyip bana 40+0 a yatış verdi. Propess ile doğumumu başlatacaktı. Ben kendisini sezaryen için diretsemde o normal doğum yapmam konusunda beni sürekli gaza getirdi. Kalp atışlarım normal değildi kalp krizi geçiririm diyordum. Gelelim doğum yaptığım güne…
Sabah 10 gibi lavaboya kalktım yatağıma geri döndüğümde birden sancı hissettim kısa sürdü. Sonrasında tekrarlayınca eşime sancım var sanırım dedim ve uyandırdım, neyse o işe gitti. Sonrasında sancım devam etti ben duş alıp saçımı düzleştirdim doğuma gidersem diye 🤣 Saat 11’de nişanım geldi az birşeydi. Görümcem falan geldi her sancı girdiğinde belimi bir sağ bir sola çevirdim. Doktoruma yazdım. Evde çekicem dedim tamam ama çok kanaman suyun olursa hemen gel dedi. Ben 12:45’e kadar evde sancılarımı çektim artık çok nişan gelince kan görünce hadi gidiyoruz dedim eşimi aradım. Doğumhaneye kendim indim ebe alttan muayene etti. 6 cm açıklık var dedi ben tabi mutluluktan dört köşe 🤣 İki üç saate doğurusun dedi lavman vs yapıldı. Çok az suni verdi o zaman sancımı hissettim işte. 13:15 te indiğim doğumhaneden 13:55 te oğlumun gelmesiyle bitmişti artık hamilelik serüveni. Dikişlerimi çok hissettim. Ama ben normal doğum yaptıysam herkes yapar diye düşünüyorum. Sancılar abartıldığı gibi değil. Suni verilince tam vuruyor sancı ben direk doğumhanede olduğum için yattığımdan dolayı çok hissettim. Herkese kolay doğumlar nasip etsin Allahım. Sorularınız varsa cevaplayabilirim. Uzun olduysa hakkınızı helal edin 🤲🏻 🥰