Byz91 Sevilay_Burak 39 +2 yiz bizde ama hiç bir belirti yok 🤦♀️dün baya kasılmam falan vardı ama buğün oda olmadı çok rahattım. Zencefil çayı içiyorum hurma yiyorum yürüyüş yapıyorum sürekli evde hareket halindeyim ama sonuç gelen giden yok.kendi gelmezse perşembe suniyle başlatacak dogumu doktorum ama inşallah kendi sancısıyla gelir diye dua ediyorum.
Leylaatmaca Bende 38+5oldum bugün sancılarım vardı baya bebek kanala inmemiş daha 1 cm açıklık sancım 70-80 lerde çıkıyordu açılma olması için neler yapılabilir bilen yazabilirmi
Cahan123 rojdaa_5634 tatlim doktora gitmedin mi 41+2 ye birakmiolar aslinda suni vererek baslatabilirler
Sibelsncar tugce67-67 daha var 1 hafta daha insan hemen bekliyor ama zamanı gelmeden olmuyor ilişki bol bol yurusyus bol bol merdiven plates anca ilk doğumda birde zaman alır canim
tugce67-67 Sibelsncar ay evet ya ilm doğum ,evde dört gözle herkes doğsun diye bekliyor her gün daha doğmuyor mu diyorlar😂hayırlısı inşallah hepimiz için
Bebikonunannesi Sevilay_Burak 39+1 programa göre, ultrasona göre 40 haftalık. Ama ne gelen var ne giden. Birde bizim 8. Ayda erken doğum riskimiz çok yüksekti çok aşağıdaydı bebek gelin görün ki şimdi de gelmiyor. Artık gelsin istiyorum çok sıcak dayanılır gibi değil :(
Sevilay_Burak Carsamba bnde doktora gidecgm 40. Haftaya giriyoruz insallah bizede sezeryan için gün verirler doktor bebegmın biraz iri olduğunu söyledı carsamba günü omuz ve karın cevresıne bakacgnı söyledı ona göre doğum seklıne bakacgz