Happybsrn TunarinAnnesi kimsenin görmesine gerek yok sen çıplak gözle görüyorsan daha nolsun🤣 çizgi görünüyor yarın güzel haber alırsın inşallah ama bnce adet zamanını bekle derim😀
merii10 TunarinAnnesi cümlemizden inşalah. Erken öğrendigimiz için cok silik belki o yüzden başına gelmeyen göremeyebilir☺️
Ysmn_11 TunarinAnnesi ilk başlarda ki test değil de sonuncusun da bende gördüm çok silik bir çizgi inşallah vardır rabbim isteyen herkese nasip etsin inslalah sizde güzel haberi alırsınız 🤲
TunarinAnnesi Ayca24 Anneolmayahasret YagizAsyaMom Anneolmayahasret KUBRA1620 GE__ Deletedmom386 zohreeeee Wonderanne Denim Ysmn_11 Nurtopununannesi Fadiiik Deletedmom316 Mernana Anne18 kizlar bide bu markanin erken Gebelik aldim yaptim simdi boyle oldu https://imgyukle.com/i/C0rbjp https://imgyukle.com/i/C0rZV6
Mernana TunarinAnnesi teşekkür ederim canım benim darısı sana inşallah yarın kan verince bizede haber et meraklanırız 😊
Deletedmom316 TunarinAnnesi Allah razi olsun baci men bu aydan umitli deyilem qismet gelen aya olar uzulmuremde neynek ozumu oldurmeyecemki xeyirde serde Allahdandir Allaha tevekkul sabah olsun xeyir olsun gozel xeberlerini gozleyirik
Nurtopununannesi TunarinAnnesi Banada silik olsada çizgi var gibi geldi. Rabbim gönlüne göre versin. İnşallah gerçekten vardır canım.
Denim Bu testlerde kaldıkca koyulasıyor. Yapdıkdan ne kadar sonra çıkdı canm? Kalem tipli test almanı öneriyorum. Seni üzmek istemem inşallah vardır🙏❤ Allah gönlüne göre versin🌸🌸 Mutlu haberler al
zohreeeee TunarinAnnesi mendede bele cixirdi bu testlere hec guvenmirem ilk 5 deq pozitif olurdu ama bawqa test elyende negaatif olurdu qan testi verdim negatif oldu cox umidlenme canm sonra adam cox pis olur bawqa marka test al ondanda yoxla inwallah oda bele cixar
Ayca24 Testi sabah ilk idrarla yapmayıp yinede çift çizgiyi gören var mı sabah uyku sersemliği ile unuttum ve yaptım ama bi gün daha beklemiycem beklemek istemiyorumm 😂
Guul Ayca24 idrarini bi kac saat tutup yapabilirsin. Bide zaten yeterince hcg varsa günün her saati cikar sonuç. Cok erkense cikmaya bilir 🥰