mlsmrtgl Kızlar özel Batman yaşam hastanesi ya da Batman Medicalparkta ikili test yaptıran var mı ? Kaç güne sonuçlar çıkıyor önceden randevu almak gerekiyor mu ?
Gizemela mlsmrtgl ben medical parkta yaptırdım doktor radyolojiye yönlendirdi önce ense kalınlığına felan bakıldı sonra kan alındı 2 tarama testi için en geç 5 gün içinde çıkıyor . Doktor 2 haftada çıkar diyor ama sekreteri arıyınca onlar çıkıp çıkmadığını söylüyorlar
Hemece mlsmrtgl ben yaptırmadım ama Türkan hanıma sormuştum oda bana ense kalınlığına bakıp gerekli olup olmadığını söylemişti. Zaten Allah korusun bir sorun görünse zaten yönlendirme yapıyorlarmış
cutemom95 mlsmrtgl Ben ikili üçlü tarama yaptırmadım. Kemal bey gerek duymadı ense kalınlığı normal gözüküyor dedi. Suphelenseydi yönlendirecekti sanırım.
Elifffnaz mlsmrtgl ben yaptırmadım ikili testi sadece detaylı ultrasona girmiştim yaşam hastanesinde. Bu arada doğumumu da yaptım 😇 darısı sizin başınıza inşaallah kazasız belasız
Tugce1803 mlsmrtgl doktor genel muayenesini yapıyor sonra ense kalınlığına ve burun kemiğine bakılıyor. Kan veriyorsun 1 tüp sonuçlar bir hafta sonra çıkıyor kuzum
mlsmrtgl Tugce1803 bir hafta çatlar insan meraktan . Peki çıkan sıkıntılar usg de mi belli oluyor kanda mı ?
Girlpowerbabe mlsmrtgl ikisinde de çıkabiliyor ben 2 gün önce yaptırdım bi sorun yok ultrasonda ense kalınlığı 1.4 mm çıktı 2 nin üstü riskli oluyor kan sonuçları da 1 hafta sonra çıkıyor
Tugce1803 mlsmrtgl Her ikisinde de belli oluyor. Usg de burun kemiği var mı ona bakıyor ve ense kalınlığı ölçülüyor sınır 3, 3 ten ne kadar küçükse o kadar iyi
Gizemela mlsmrtgl hayır almadım doktor yönlendirdi aynı günde indik radyolog katına ordaki sekreter 2 gibi gelin alacaz sizi dedi öyle aldılar içeri , 11. Hafta 5 gün felandı gittiğimde
Gizemela mlsmrtgl inşAllah hayırlı sonuçlar alırsınız 🤲emire oğuz orhan doktorumun ismi siz hangisine gidiyorsunuz