Cansusamasti Melegimveben gidersen senin icin iyi olur bilgide veriyorlar her konuda rica ederim ne demek 😊
Cansusamasti Melegimveben anladim canim ister bu hafta git kayit yaptir ister 20.haftanda zamani zaten 20.hafta
Melegimveben Cansusamasti Burcusrkn canlarıımm çok teşekkür ederiimm😘 bu hafta gidicem yapmazlarsa haftaya artık 🤗
Cansusamasti Melegimveben allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah ilk gebeligin mi cinsiyeti belli mi 😊
Aysenaz Melegimveben ozaman sana tavsiyem soğuk kompres uygula koluna masaj yap sürekli vurulduktan sonra
mavi Melegimveben normal de hemsire bana 16.haftada başlanıyor dedi ben dikis artırdım o gun mecbur tetenoz aşısı olmuştum 16 haftays giriyor dum suan 18 hafta oldum
Cansusamasti mavi 16 .hafta erken ama internetten arastirsan bile 20ve 24.haftalarda yapiliyor yaziyor yanlis yonlendirmisler seni
Melegimveben Cansusamasti hepimiz sağlıkla alırız inşallah kuzum😍 ilk gebeliğim oğlum olacak inşallah😍💙 senin peki ilk mi cinsiyet bellimi😍👶🏻
mavi Melegimveben yooookkk hiç acimiyor vebde cok korkagum normalde ama acimuyir 2 gun falan kolunda birazcık ağrı oluyor o kadar
Cansusamasti Melegimveben amin insallah canım ❤ evet benim de ilk gebeligim oglum olucak Allahin izniyle 34.haftadayiz az kaldi bizim cok şükür 🙏😊
Melegimveben Cansusamasti ayy rabbim o günlere geçmeyi nasip etsin bizede 😍💙 sağlıkla al inşallah kucağına 😘 peki tam haraketlerini ne zaman hissettin kuzum 😍👶🏻
Cansusamasti Melegimveben amin insallah canim benim 😊 bende 18 yada 19.hafta civarlarinda hissetmistim yavas yavas ama suanda tekmeden cok dönüyor icerde cok guzel bir his 😍
Cansusamasti Melegimveben hahahah😂 daha cok hissedersin canim acitiyor bile son zamanlarda mesela ben geceleri hic uyuyamiyorum saga sola donmekten nefes Alirken bile zorlaniyorum 😩
Cansusamasti Melegimveben saglikli olsun da yasanilan herseye deger elbet geciyor bunlar gecmiycek seyler degil rabbim yavrularimiza vakti zamaninda bir avazda kavuşmayı nasip etsin insallah annelik simdiiden cok guzel bir duyguymus daha onu gormeden bile😍