Asilaymomm Yaseminelif valla canım sen dha yolun bası sayılırsın bıseklde uykunun cozumunu bul bak 30dan sonra kimse uyuyamıyor, 😄
Asilaymomm Dilarakguel valla canım bende uyandıgm gbı buzdolabına kosuorm kıtlktan cıkmş gbı uyanıorm😄 halbuki gece uyuyana kdar ılla bseler yıyorm meyve fılan nasl 3 4 satte bu kdar acıkablıorm hayret edyorm😂
Dilarakguel Asilaymomm 3-4 saat yine iyiymiş. Kız benim önümdeki bitmeden ben 2 saat sonra ne yesem diye düşünüyorum 😀😂
Asilaymomm Kubra67 ayy valla Allah yardmcmz olsn sımdı agrısıx uyuyamıorz agrı olunca hıc uyumcm Bn demkkı😏
Asilaymomm Wonderanne bılmıyormkı uyandığımda öle aman aman harektli olmuo yanı uyandıktan sonra harektlnyor. Hatta benm yuzmdn uyandı yine dıyp vicdan azabı bıle cekıorm😄 umarım o uyandırıodrda ben rahatsz etmyormdr
Wonderanne Asilaymomm benim bir arkadaş öyleydi gecenin 2sinde tekmesi ile uyanıyormus bebek de doğduktan sonra her gece mutlaka 2de uyanmış 😅🤗
Asilaymomm Wonderanne aynen bana da dıolr bebek dogdugunda her gun 5te kaldrck snı Dıe 😂 nese olsn razıyız saglıkla dogsunlr da 🙏
Wonderanne Asilaymomm bizimki de 4te ben namaza uyanınca uyanıyor kızım annesini namaza uyandıracak 🤗🌸
Asilaymomm Dilarakguel hahahha 🤣🤣 gun ıcınde ben de öleyımde uyurken de nasl acıkıorm 3 4 saatte ona hayret edyorm😂🤣
Tatlisannedilekk Asilaymomm sıcakta uyunmuyor zaten 2buçuk 3gibi anca uyuyorum 6buçuk dedin mi ayaktayım, Allah yardımcımız olsun cnm🙂
Mrskantar Asilaymomm 4:30 yada 5:30 da uyanıyorum yaklasık bir saat saga sola dönüyorum 😅 tekrar uyuyup 7:30-8 gibi uyanıyorum bence sıcaklardan ve heyecandan 😅
Asilaymomm Mrskantar valla canm sıckla alakası yok o saatler hep serin oluyor benm buralar Baska bise bu 😆😆
meltemustafa Asilaymomm Bende 6 olduğunda alarm kurmuş gibi uyanıyodum 2 haftadır falan yok şükür 35 haftalık olduk son doya doya uykular kısmetse 😃
Ebru0714 Asilaymomm olabilir canm. Bence erken uyanmalara allah tarafından alıştırılıyoruz hamileliğin başında çok uyuyup sonlarda erken kalkmayı böyle düşünüyorum ben.. çocuk doğuncaya böyle olacak uykusuz kalacaz bünye buna alıştırılıyor sanki.🤷♀️🤷♀️🤗
Asilaymomm Ebru0714 aynen ben bunu duymustum ve cok mantıklı. Allah annelıgı oyle guzel seklde yaratmıskı dha bebek dogmadan bıze her seyı alştryor sütün gelmesinden uykusuzluguna kadar cok sukur 🤲🙏