Asilaymomm Kızlar gunaydn. Her gun saat 5 oldumu pörtlüyorum resmen. Bidahda uyuyamıyorum. Neye uyandgımıda blmyorm varmı benım gibi olan 😅
Bsrlmnemr Asilaymomm 29+5 olduk ve her sabah 5 olmasa da 7 gibi gözlerimi açıyorum daha da uyku yok. Geceleri de çok rahat uyuyamıyorum. Daha bunun 30 artıları var Allah kolaylık versin
1994ozg Asilaymomm 31e yeni girdim kafayı yicem gece saat başı uyandım en son 5te bi kalktım bidaha uyuyamadım cin gibiyim işin ilginci😅 napıcaz böyle yaa eşimde benim hamile yastığımı farkında olmadan çekti onunla uyuyo açıkta kaldım ahahaha
pelinsss Asilaymomm saat 5 gibi falan mutlaka tuvalete kalkıyorum sonra en az 3 saat yatakta dönüyorum, sonra tekrar uyuyorum 😁
Ebru0714 Asilaymomm 31 haftalığız 2 haftadır böyle 6 uyandım yatakta döndüm durdum uyuyamadım geri baktım aciktim biseyler yedim ama çok uykum var uyuyamiyorum 🤗🤗🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Asilaymomm Bsrlmnemr amin canım suan agrı olmamasına ragmen uyanıyoruz ilerleyen haftalarda hıc yatmcz sanırm 😏
CerenNisaSecilmis 1994ozg aynı durum bizdede var hamile yastığın bir kısmını ben bir kısmını eşim kuşlandık bi ara sonra eşime fazla yastık verince hepsi bana ait oldu tekrar 😂
Asilaymomm 1994ozg Hahah ya bu cok ıyı😂😂 bnmde eşim neye uyanıyorsun uykunun en guzl saati iyice delirdin sen dıor,😆
Asilaymomm pelinsss iyi canım uyuyorsan ne guzel Bn 5ten sonra asla uyumuyorum sankı gunun yarısını uyumşm gbı cin gbı oluorm 😂
Asilaymomm Ebru0714 bnde her uyandgmda mıdem kazınmş oluor resmen acaba aclıga mı uyanıorm dıorm kalkınca hmm bseler yıyorm ama sonra yne uyku yok iyice gıdıo😄
Tatlisannedilekk Asilaymomm 27haftalığım, hafta içi 6buçukta kalkıyorum eşime kahvaltı hazırlayıp işe gönderiyorum sonra bidaha uyuyamıyorum hafta sonu da aynı erkenden kalkıyorum vücut alışıyor heralde🙄
Asilaymomm Tatlisannedilekk aynen canım Bn gayet alştm artık uyandgm zamn saate bakmıorm zaten sat 5 dıyp kalkıorm😂😂 yıne sen bu amac ıcın kalkıosn bende o da yok
Kediliannee Bugün 30.haftaya girdim bende sabah 7 oldu mu gözler açılıyo sabah uykusunu özledim 1 aydır :( bi de karnım çok aç olduğu için uyandığım zaman kahvaltı yapmam gerekiyor hemen😅
Asilaymomm Kediliannee aynen canım bende ınanlmz ac uyanıorm. Ya aclıga uyanıorm ya da farkında olmadan bebişe uyanıorm herlde dıorm bende anlmdm 😄
Yaseminelif Asilaymomm sen gene 30. Haftadasin ben daha 15. Haftada Allah’ım yarabbim saat 8 de ama tam 8 de 5 geçmiyor yani hort diye hortluyorum dön Allah dön yok bu nedir cozemedim
Asilaymomm Yaseminelif valla canım sen dha yolun bası sayılırsın bıseklde uykunun cozumunu bul bak 30dan sonra kimse uyuyamıyor, 😄
Dilarakguel Herzamanki gibi 5:30-6:00 uyandım. Benimki karnımda acıkıyor galıba sabah sabah gömdüm bi dılım ekmekle peyniri. 😁
Asilaymomm Dilarakguel valla canım bende uyandıgm gbı buzdolabına kosuorm kıtlktan cıkmş gbı uyanıorm😄 halbuki gece uyuyana kdar ılla bseler yıyorm meyve fılan nasl 3 4 satte bu kdar acıkablıorm hayret edyorm😂
Kubra67 36 larda daha sık uyaniyorsunuz 🤣🤣 en azindan ben öyleyim 2 saate bi 3 saate bi uyaniyorum geri uyumak icin 40 takla atiyorum zaten o haftalarda özellikle bel agrisindan uyuyamiyrsnz 😭😭
Asilaymomm Kubra67 ayy valla Allah yardmcmz olsn sımdı agrısıx uyuyamıorz agrı olunca hıc uyumcm Bn demkkı😏
Ebru0714 Asilaymomm olabilir canm. Bence erken uyanmalara allah tarafından alıştırılıyoruz hamileliğin başında çok uyuyup sonlarda erken kalkmayı böyle düşünüyorum ben.. çocuk doğuncaya böyle olacak uykusuz kalacaz bünye buna alıştırılıyor sanki.🤷♀️🤷♀️🤗
Tatlisannedilekk Asilaymomm sıcakta uyunmuyor zaten 2buçuk 3gibi anca uyuyorum 6buçuk dedin mi ayaktayım, Allah yardımcımız olsun cnm🙂