Fatovebebegi Ozgekalyoncu1 benim bağışıklığım yok doktor kedilerden uzak durucaksin dedi çiğ ete dokunmucaksin dedi bildiğim kadarıyla zaten sen geçirdiğini anlamıyorsun direk bebeğe zararli demişti doktorum bana
Ozgekalyoncu1 Fatovebebegi benimde tahlil sonuçlarım da çıktı enfeksiyon geçiriyormuşum bebeğin beyni hasar görebilir diyor doktorlar ama görmeyede bilir diyorlar. Ne dusunecegimizi ne yapacağımızı şaşırdık
Fatovebebegi Ozgekalyoncu1 suan geçiriyorsanız bisey diyemem ben hamilelikte geçirmedim siz bide detaylı ultrason doktoruna gidin hatta gidemezseniz ben siz bi numara vereyim çok iyi bi doktor ona danışın bide
Fatovebebegi Ozgekalyoncu1 benim o değerler yüksek çıktı geçiriyorsun demedi enfekssiyon var demedi dikkat et dedi bağışıklığın yok bide ben tek doktorla kalmadım devlete sordum özele sordum
Ozgekalyoncu1 Aybukeb doramycin kullaniyorum ama buda bebege geçmicegi anlamina gelmiyor diyorlar 3 aylık hamileyim zaten 3 ay içerisinde enfeksiyon başlamış o yüzden büyük risk diyorlar
Aysedukk Canım bende de çıktı Avidite testi yaptırdık 3 ay önce gecirmişim yani hamile değilken tabi bunlar olalı 1.⁵ ayı geçiyor . Sonra profesöre gittik o da baktı 19. Haftamda ne olur nolmaz diye amniyosentez yaptircam şuan 13+4teyim
Ozgekalyoncu1 Aysedukk şuan 11+3 deyim bende. Avidite testinde son 3 ay içerisinde enfeksiyon başlamış diye görünüyor sonuçlarda
Aybukeb Ozgekalyoncu1 Hım birşey olmaz inşallah içinizi ferah tutun tedavisini oluyorsunuz tespit te edilmiş
Bzdgsaliha12 Bende 1 ay önce avidite testi yaptırdım sonucu bekliyorum inşallah güzel sonuçlar alırız 🤲
Aybukeb Nuris90 bende çıkmadı hiç canım şükür ama burada sanki öyle bir post hatırlıyorum biri daha paylaşmıştı eski postlarda bulabilirsin belki doğum falan yaptıysa sıkıntı oldumu diye ulaşabilirsiniz
Nuris90 Aybukeb cnim benim de negatif yeni kan verdim de arkadasa nerden Bulasti onu merak ettim seni yanlislikla etiketledim 🙈
Ozgekalyoncu1 Fatovebebegi bende öyle bikac doktora sordum uludağ üniversitesine yönlendirdiler riskli gebelik polikliniğine orda takip ettiler. Ordan başka farklı doktorlara da gittim. Bebeğin beyni hasar görmüş olabilir diyor hepsi. Gebelik sonlandırması diyor heyettekiler