Superisiiiii Eskiden bu imkanlar yoktu olsa bir çoğu faydalanmak isterdi. İnan bu detayli ultrason o kadar onemli ki ben o kadar şey okudum ki. Kimisinin cocugunda kalp kapağı kapalı kimisinin bebeğin damari inceymiş kimisinin beyninde kist çıktı kimisinin cigeri su toplamış o kadar çok şey sayabilirim ki sana hepsi detaylı ultrasonda çıkıyor normal ultrasonda gözükmeyen seyler. Normal ultrasonda zaten gözükseydi detaylı ultrasona gerek kalmazdı. O yüzden bir sey varsada hemen mudahele ediyorlar kontrolleri sıklastiriyorlar, gerekirse ilaç tedavisi, oda olmuuorda doğumda hazır bekliyorlar ilk mudahele icin. Hatta burda bi arkadaş vardı onun bebeğin bobreginde kist vardı tedavi gördü doğuma kadar doğumda kap cerrahi hepsi hazırdı Eger kist diğer organa sıçradıysa olum tehlikesi vardı cocukta doğuma 8,9 kişilik ekip kurdular her bölümden nerdeyse cocuga direk mudahele edebilmek. Yanı bu detaylı ultrason cok onemli gerçekten. Ve insanların bugün yil olmuş 2020 hala onemli mi gerekli mi diye post açmalarına ben hayret ediyorum gerçekten. Deminde biri simdi ki aklım olsagdi girmezdim diyor. Geçende biri para tuzağı diyor. Hatta biri vardı ben hissediyorum Hersey yolunda o yüzden gerek duymuyorum diyordu hiç unutmam cok etkilenmistim. Cocugun kalbinin içini nasıl hissediyorsa. Neyse ki senin gibi annelerde var gidebilmek için borç alan. Yanı gitmek icin çabalayan. Aman durumum yok diyip kestirip atmayan. Bilinçli olmak boyle bir sey. Tekrar kutluyorum. Kusura bakma biraz uzun oldu biraz patladım 🌸