Minigininannesi Dimplesgirll epidurali arkadaşım bir ay oldu doğum yapalım sormuştu yapiyoz evet demiş ama onun ihtiyacı olmadı yapmadılar. İnşallah bizimde kolay olur ihtiyacımız olmaz
Dimplesgirll Minigininannesi bende Yenimahalledeyim canım bakalım seçimlere denk gelmez inşlah Doğum 😂
Minigininannesi Dimplesgirll o kadari da nasip artık benim o zamana kadar dursun da tek o gün dogsun😀
Minigininannesi Dimplesgirll yok henüz 35+5 olduk doğum olmadı daha bekliyorum bakalım ne zaman olcak😊 siz ne yaptınız?
Dimplesgirll Minigininannesi ztn sürekli beklemek orda insanı deli eden şey çalışsam herhalde oraya gidemezdim randevu aldığımız halde bekletiyorlar sen doktorla hiç konuştun mu cnm Doğum hakkın da
Minigininannesi Dimplesgirll görünür de normal doğum olarak görünüyor ama son dakikaya kadar bilemeyiz dedi son dakika dönüp maka gelsin olan bebek gördük kilosundan dolayi mecbur sezeryan olan gördüm son zamana kadar bişey diyemem dedi. Siz konusunuz mu
Dimplesgirll Minigininannesi yok bende bu gittiğim de sorcam artık bakalım kaç kg oldu bir hafta önden gidiyordu ztn
Minigininannesi Dimplesgirll artık gitmiyor 😀 35 haftada ölçüm oldu 2.350ydi suan ne kadar bilmiyorum artık haftası ile uyumlu gidiyor
Dimplesgirll Minigininannesi 34 de 2565 gram dı benim de bakalım canım senin kız mı erkek miydi bebiş