Superisiiiii Mom9272 bende soğuk dondurma işte soğuk su buzlu değil hep soğuk içe içe hasta oldum galiba su gibi terliyorum napıcam doktora gitsem ne yapabilirler onu düşünüyorum ateşim yok ama halsizlik vs
ilayy Superisiiiii Bende ayni durumdayim burnum selale gibi akiyor bogazimda kötü Buz gibi ice tea ictim bardak bardak aksam yatmadan süt iciyorum Onuda buz gibi ictim iki gündür yatak dösek yatiyorum 🤧
Bebikinannesi EdaMira Bununla ilgili cok guzel seyler duymadim bende. Cok fazla yediginde cocuk donar demisti annem😏 yoksa daha dun bende yemistim sicaktan az olsada
EdaMira Bebikinannesi Ben aşırı yiyorum. Dondurup dondurup yiyorum internette de net bişey yazmıyo endişelendim bende
ilayy EdaMira Bebege Bir zarari olabilecegini sanmiyorum o zaman sicak seylerde yiyip icmeyelim bebek onuda kaldirmaz 🤷🏻♀️birine bu dogru mu diyince de cahil misin diyorlar adama 🤭😄
Superisiiiii ilayy halsizlik heryerim ağrıyo aşırı terleme şimdi balla limon yaptım suya onu içiyorum belki şifa olur
EdaMira ilayy Ay herkes bişey söylüyo bilemedim ki bende 💁🏼 Sonuçta ağzımızda eriyo küp küp yutmuyoruz ki
ilayy Superisiiiii Ic bol Bild terle bu hastalik ter atmadan gecmiyor kusburnu varsa onu kaynat limonla cok ter attiriyor tabi dikkat et iki fincandan fazla icme yinede brnde kaynaticam simdi mahvoldum bakan edende Yok öyle cabaliyorum
Prenses58 EdaMira afiyet olsun canim bende oğlumda çok yedim bundada öyle yiyorum şükür bi zararını gormedim
Superisiiiii ilayy vallahi ya bakan yok eden yok eskiden olsa hiç umursamazdım grip mrip atlatırdım şimdi garip kuş gibi kendi halime
ilayy Superisiiiii Ayy cnm 💕 yalniz degilsin bende o durumdayim öyle kendi kendimi ayaga kaldirmaya calisiyorum hamile halimle Allah yardim ediyor yine
fatosd84 EdaMira o buzu hemen bırak istersen doğumu zorlaştırıyor benim hep annem söyler bunu kardeşimi o kadar zor doğurmuş ki hep buz yedim ondan oldu demişti
EdaMira fatosd84 evet onu bende duydum doğumu zorlaştırıyomuş. Kızımda çok dondurma yemiştim iki günde zor doğurdum 😂
Aynurr16 EdaMira şakamı ya hiçbişey olmaz nolcakki suyun donmuş hali boğazdan aşağı inerken yine su oluyo 🤣 bende yiyom bu sıcakta napcam başka içine limon dilimleyip dondur mütüşş
EdaMira Aynurr16 Aaayy kafam karıştı çok 😂 Kış ayı olsa belki derim bi derece biz rahatsızlanıp bebeği etkileyebiliriz. Ama hava yanıyo ayol 😂