Nurselii 12 . Haftamda kıza benziyor söyledi doktor ama kesin değil dedi bakalım nolcak merak ediyorum
Gamzeninevi Fuliaa90 bende beklıyorum ayrıntılıyı hayırlısı olsun ama iki oğlum var gönülmkız istiyor çocuklarda kız istiyor sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inş
irva Emineesen Kuzum benim doktorum özelde zaten ben orada öğrendim.Devlette nasıl gelişiyor işler bilmiyorum.Aslında doktora bağlı biraz da çocuğa.Yani görürse doktor söyler heralde.
Simya deniztekin 12 haftada erkekse belli oluyor 13 14 de bu bilgi değişmiyo ama %100 demiyorlar. 16 da erkekse benek kesin diyorlar.. Ama cok denk geldim kız bebekte 16. 20. Haftalarda diyorlar genelde yada erkek daha mı önce gösteriyor kendini bilemiyorum ama
Tuba59 12.haftada başka doktora gtimek zorundaydım arası boşluk kız gibi dedi kız derim erkek çıkar dedi… 17.haftada kendi doktoruma geldim net organını gördük erkek 🤗😂😂😂kızımdada %100 erkek dedi sonra ayyy kızmış kordonu görmüşüz penis olarak dedi 😂
Merhaba18 Ya bu 16. Haftada erkek olanakların nasıl ayrıntılı da değişiyor anlamıyorum bacak atası içine mi kaçıyor:) bana da 14. Ve 15. Hafta iki farklı dr erkek dedi ama hala beklemedeyim bu ları duyunca bu hafta 17. Haftam olacak dr o zamanda gel demişti
Muzeyyenn Bana 14te kız dedi sonra 18 de erkek dedi. İkisi de özelde doktorlar, ben de emin olamıyorum hala. Acele etmeyin bence
Betuell Muzeyyenn şuan kesinleştimi peki kıza benzetme tahmini bende gibi dedi sadece kız gibi dedi 12 haftada inşallah değişir ya
Betuell N6gksl benimde sizin gibi 12 haftalıkta doktor “ Kız gibi “ dedi sadece bende 1 ay sonra gidince değişirmi acabaaa
Muzeyyenn Betuell en son 18 de gittim ayrıntılı ultrasonu bekliyorum. İlk doktor yüzde yetmiş demişti o da çok tecrübeli sivasta medicanada
Merhaba18 Muzeyyenn bana da 12 ve 13. Haftada bayan dr nuba göre koz dedi 14.15 haftalarda farkı iki dr çıkıntısı var erkek dedi şimdi beye inansam?
Betuell Muzeyyenn biraz içime su serpildi benimde sizin gibi olurmu ki inşallah bana yüzdelik bile demedi çok erken ama gibi dedi
Muzeyyenn Merhaba18 elbette en önemlisi sağlıklı olanları ama belirsizlik zor bence, bebeğimi nasıl seveceğimi bilemiyorum :)
Betuell Merhaba18 çıkıntı sonradan mi oluşuyo da acaba önce göremeyip hemen kıza benzetiyorlar anlayamıyoruz